FOTO/VIDEO | Lemon – jedinstveno mjesto sa jedinstvenom ponudom u Čapljini

3524

Caffe bar Lemon osvojio je titulu najljepše uređenog blagdanskog objekta na području Čapljine za 2020. godinu, koju već drugu godinu zaredom dodjeljuje Čapljinski portal.

Prelijepim božićnim dekoracijama i efektima Lemon je ponudio nešto novo i drukčije u našem gradu, što su čitatelji portala i gosti kafića prepoznali i nagradili ovaj ugostiteljski objekt ovom nagradom.

Pokloni u vrećama kada idete uza stepenice, veliko božićno drvce na međukatu dvije etaže kod loga ugostiteljskog objekta, sušeni limunovi i naranče koji su unikatni dekorativni materijal, zatim posebno drvce na drugom katu, lampice… samo su dio blagdanskog ugođaja koji je plijenio pažnju ove godine u Lemonu.

Inače, Lemon je vrata posjetiteljima otvorio prošlog ljeta.

Kako su nam rekli vlasnici, ime Lemon, ideja je krenula od toga – ”Ako može jabuka, može i limun”. Uz to  ideja je bila približiti ljudima prostor, odnosno njegov interijer i eksterijer, za što su ”zadužili” ličnost – Johna Lenoona. Razlog što su izabrali baš njega jeste njegova miroljubivost te osobnost s kojom se ljudi inače lako povežu i identificiraju.

Ovaj ugostiteljski objekt ponudio je ono što u Čapljini do sada nije bilo na meniju – raw slastice i hladno prešane sokove.

Posjetitelje oduševljavaju raw slastice, a radi se o nevjerojatnim ukusima koji privlače da ponovno oduševite svoje nepce. Sve su to ukusni, organski i domaći proizvodi koji su, što je najvažnije, zdravi!

U ponudi od raw slastica imate tortu od mrkve, možda najpopularniji kolač, kao i raw pistachio, raw blueberry i raw kakao, a uz to imate i ostale kolače poput torte od čokolade, baklave…

Smoothie, hladno- prešani sokovi, rade se na licu mjesta od svježih namirnica, a dodatnu vrijednost daje činjenica kako su nabavljeni od lokalnih proizvođača.

Vizija Lemona je ujutro energičan, popodne opušten, navečer društven. Vlasnici ističu da je misija u svako doba dana pružiti gostima upravo ono što im treba.

Osim svih navedenih slastica u ponudi Lemona nalazi se veliki broj Craft piva, poput: Trojansko, Zmajsko, Varionica i brojne druge.

”Na taj način želimo u našem gradu probuditi svijest o ovoj vrsti piva i potaknuti goste da probaju jednu drukčiju vrstu piva, spremljenu u lokalnim pivovarama”.

Naglasak ovog caffe bara je usavršavanje! Ono što su klasici u svakodnevnim kafićima, poput ukusnih i toplih napitaka, tako je i u Lemonu. Njihovo ljubazno osoblje završilo je veliki broj edukacija, a svakako će i dalje nastaviti sa istim kako bi podigli ugostiteljstvo u Čapljini na jednu veću razinu, a samim tim svi gosti uživat će u vrhunskim toplim napicima.