Trudnički paketi u MedLabu – za zdravlje Vas i Vaše bebe!

1034

Jedno od najljepših razdoblja u životu žene, ali i njene cijele obitelji, je razdoblje trudnoće u kojemu svi iščekuju dolazak novog člana obitelji.

Trudnice posebno trebaju pratiti svoje zdravstveno stanje i promjene koje donosi trudnoća.

MedLab Čapljina trudnicama nudi dva ”Trudnička paketa” kontrole koji će pomoći u praćenju zdravstvenog stanja.

Trudnički paket 1 uključuje sljedeće analize: KKS, Glukoza, Urea, Kreatinin, Urin (Cijena paketa je 32 KM).

Ovaj paket koristi se uglavnom kod kontrola u odmaklom stadiju trudnoće, dok u je u početnim stadijima za pacijentice preporuka Trudnički paket 2.

Trudnički paket 2 uključuje sljedeće analize: KKS, TSH, Glukoza, Urea, Kreatinin, CRP, Željezo, Totalni proteini, Albumini, ALT, AST, Urična kiselina i Urin (Cijena paketa je 80 KM).

Ovaj paket analiza daje uvid u veći broj laboratorijskih parametara koji se odnose na opće stanje organizma i samim tim daje smjernice liječniku koji vodi trudnoću određene pacijentice na što se treba obratiti pažnja i treba li nešto liječiti.

Pored ovih analiza za trudnice je značajno i određivanje krvne grupe (ukoliko taj podatak nemaju od ranije) i njegova cijena u MedLabu je 50 KM.

”Još jedan test koji trudnice mogu napraviti u našem laboratoriju, a ukoliko im to traži njihov liječnik, s obzirom da se radi o specifičnom testu koji se izvodi na zahtjev liječnika, je ICT (indirektni Coombsov test). Cijena ovoga testa je 40 KM”, poručuju iz MedLaba Čapljina.

Kako biste uradili ove analize potrebno se ranije zakazati pozivom na brojeve telefona 036/810-850 i 063/084-848 ili porukom u inbox.

Više detalja o ponudi MedLaba Čapljina možete doznati Facebooka (klikom ovdje)Instagrama (klikom ovdje), e-maila: medlab_capljina@hotmail.com ili pozivom na broj 036/810-850 i 063/084-848.