Drama dan u optici ”Provizion”: Besplatni pregledi u utorak, srijedu i četvrtak!

1889

Kada je riječ o Vašem vidu nemojte čekati! Rezervirajte svoj termin i obavite besplatan pregled u poslovnici optike ”Provizion” Čapljina!

Pregled možete obaviti svakim radnim danom uz prethodno zakazani termin.

Drama dan bit će održan u srijedu, 10. veljače, kada u razdoblju od 08:00 do 19:00 sati možete besplatno kontrolirati Vaš vid i ostvariti popust od 50% na cjelokupan asortiman.

S obzirom na veliko zanimanje Čapljinki i Čapljinaca besplatne preglede moći ćete obaviti i u utorak, 9. veljače od 09:00 do 16:00 sati te u četvrtak, 11. veljače, u razdoblju od 09:00 do 13:00 sati.

Napomenut ćemo kako je svaki 10. u mjesecu Drama dan za koji vrijede navedene pogodnosti – besplatni pregledi, popusti do 50% i akcije 1+1 gratis!

Uz sve navedeno Provizion ima i posebnu akciju u sklopu Drama dana – uz kupnju određenih dioptrijskih okvira iz ponude Proviziona, dobivate BlueTech naočalne leće (zaštita za računalo)  po posebnoj akciji. Jedno staklo platite, drugo dobijete gratis!

I ono što je najbolje od svega – ne morate čekati naočale! Izrada je brza uz stručno osoblje i u roku od samo sat vremena dobit ćete naočale s odgovarajućom dioptrijom.

Vaš termin možete zakazati pozivom na broj telefona 036/807-758 ili porukom u inbox na Facebook Instagram.

Kvalitet koji se izdvaja – Provizion!