Vidić ugostio Ćorića: Boks u Čapljini postaje sve popularniji sport

1361

Čapljina je oduvijek bila poznata po brojnim sportskim uspjesima koje bilježe naši sportaši, kako kolektivi tako i pojedinci, stoji u priopćenju Gradske uprave Grada Čapljina.

Naglasak je prije svega na mladim uzrastima jer nastojimo razvijati tjelesno i psihičko zdravlje naše mladosti – vodič je koji se Čapljina vodi kada je riječ o sportu.

Iz Gradskog proračuna izdvajaju se značajna novčana sredstva kako za pomoć kolektivima tako i pojedincima uz istovremeno investiranje u postojeće ili izgradnju novih sportskih objekata.

Gradonačelnik grada Čapljine dr. Smiljan Vidić danas je u Uredu ugostio boksača Josipa Ćorića. Jedan od razloga današnjeg druženja je i to da je Josip Ćorić, pod zastavom Hrvatske, se na ovom Europskom prvenstvu okitio brončanom medaljom porazom od ruskog reprezentativca Ivana Onischenka.

Svi oni malo upućeniji u svijet boksa znaju kako je Ukrajina zemlja vrsnih boraca poput Vladimira i Vitalija Klička, Oleksandra Usyka, Vasyla Lomachenka i drugih, pa stoga ne čudi što su i čapljinski borci izabrali ovu zemlju za usavršavanje forme.

Čapljinski boksači Josip Ćorić i Boško Mišić boravili su u Ukrajinu, točnije u grad Harkiv na dvotjednim pripreme u sklopu Hrvatske boksačke reprezentacije.

Pripreme su dobro došle našem Josipu pred kojim je nastup na Svjetskom prvenstvu u Poljskoj koje će se održati početkom travnja ove godine.

Gradonačelnik Vidić je Josipu poželio puno sreće u daljnjoj sportskoj karijeri.