Vlada FBiH zapošljava osobe za online komunikaciju, neto plaća 1.287 KM

772

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine raspisala je natječaj za zapošljavanje stručnih suradnika za online komunikaciju.

Natječajem se zapošljava viši stručni suradnik i stručni suradnik u Uredu Vlade FBiH za odnose s javnošću. Osnovna neto plaća bila bi 1.287 maraka, odnosno 1.221 KM.

Uz propisane uvjete, kandidati trebaju imati VSS filozofskog fakulteta, fakulteta političkih znanosti ili drugog fakulteta društvenih ili humanističkih znanosti, godinu do dvije radnog iskustva, poznavati rad na računalu i engleski jezik.

Opis posla za obje pozicije je skoro isti, pa bi stručni suradnici redovno ažurirali sve sadržaje na komunikacijskim kanalima Vlade FBiH; vršili izradu, obradu i distribuiranje foto i video sadržaje na svim komunikacijskim kanalima Vlade FBiH; prilagođavali sadržaje i informacije kanalima i objavljivali ih na svim komunikacijskim kanalima Vlade FBiH, vodili računa o blagovremenom i točnom distribuiranju informativnih sadržaja kao što su informacije o radu Vlade FBiH i odluke koje se donose na sjednicama Vlade na web site-u i svim online komunikacijskim kanalima Vlade FBiH.

Također, radili bi i za potrebe online komunikacijskih kanala prilagodbu formu priopćenja, podataka, informacija i obavijesti za javnost koji se odnose na rad federalnih ministarstava i drugih organa federalne uprave; kao i radnih sastanaka i susreta premijera s domaćim i međunarodnim dužnosnicima; provodili bi medijske planove online komunikacije općenito te za pojedinačna pitanja i teme. Kreirali bi, producira te distribuirali sve tekstualne, foto i video sadržaje na internet, odnosno namijenjene za online komunikaciju Vlade FBiH i njene kanale, a po potrebi i za medije.

Budući zaposlenici bi vodili brigu o ažurnosti i točnosti sadržaja na umreženim komunikacijskim kanalima, pravilnom uspostavljanju i vođenju dvosmjerne komunikacije s javnošću, kao i izravnom upravljanju online komunikacijom s javnošću; primjenjivali bi pravila i upute komunikacije na online kanalima Vlade FBiH; pružali odgovore na pitanja javnosti na svim komunikacijskim kanalima Vlade FBiH uz potpunu primjenu pravila komunikacije na online kanalima, ali i vršili druge poslove koje odredi neposredni rukovoditelj.

Rok prijave za posao je 12. ožujka, objavljeno je u natječaju.