Novi serijal prve čapljinske televizije – Podcast ”Na kavi s…” od ovoga tjedna

2706

Prva čapljinska internet televizija pokrenuta je prije 10 godina, točnije 2011. godine, u sklopu Čapljinskog portala pod nazivom ČA::TV.

Na našem YouTube kanalu objavljeno je od tada preko 350 videozapisa, a kanal bilježi više od milijun i dvjesto tisuća pregleda. Uz sve to, čak 874 osobe pretplaćene su na naš kanal i redovito prate videopriloge vezane isključivo za Čapljinu.

Pored svakodnevnih videozapisa koje snimamo na ulicama grada i na događajima, objavljujemo i različite serijale.

Radi se o videoprilozima kroz koje pričamo životne priče naših sugrađana koji su na razne načine obilježili naš grad.

Uz to, veliki uspjeh zabilježio je i naš serijal ”Čapljina iz zraka” u sklopu kojega obilazimo čapljinska naselja i snimamo ih iz zraka.

S idejom podcasta ČA::TV krenuo je prije godinu dana, ali ne klasičnog podcasta u studiu – s obzirom da Čapljinci uživaju u ispijanju kave naš podcast snimat ćemo s gostima na kavi u čapljinskim kafićima – zbog čega smo i čekali proljeće.

Tako ćemo u opuštenoj atmosferi razgovarati sa ljudima različitih profila – sportašima, kulturnim djelatnicima, ekolozima, mladim nadama u svim poljima života, investitorima, gospodarstvenicima… odnosno sa svima onima koji doprinose razvoju našeg grada. Pričat ćemo o sportu, kulturi, navikama, zdravom životu i svemu onome što zanima naše sugrađane.

S prvim gostima već smo snimili razgovore, a prvi od njih moći ćete pogledati već večeras (ponedjeljak, 3. svibnja).

Dakle, pored naših redovitih videozapisa – priloga o ljudima, priloga s ulica, serijala naselja iz zraka – od utorka ćete moći gledati i  zanimljiv podcast pod nazivom ”Na kavi s…” – obećavamo zanimljive goste i produkciju visoke kvalitete.

Ukoliko već niste, pretplatite se na naš YouTube kanal (besplatno je) kako biste dobivali obavijesti kada objavimo novi videozapis!