VIDEO | ”Na kavi s…” – Ivica Matić: ”Novi vrtić imat će 11.000 kvadrata i ponudit će nove sadržaje”

3214

U našoj redovitoj epizodi podcasta, odnosno serijala ”Na kavi s”, razgovarali smo s ravnateljem Dječjeg vrtića Čapljina Ivicom Matićem.

S Ivicom smo razgovarali o važnosti predškolskog odgoja, programima u vrtiću, planovima za budućnost, ali najviše o izgradnji novog vrtića u Pelinama.

”Planirano je 11.000 kvadrata za vrtić, objekt će biti nešto sličan kao i postojeći kada je u pitanju kapacitet, s mogućnošću da se kapacitet proširi. U početku će vjerojatno biti planirna prizmeni objekt, a ta kvadratura pruža veliki prostor, a bit će tu i nekih novih sadržaja poput dvorane za tjelesni, ali i za ostale nove sadržaje”, otkrio nam je Ivica.

Ostatak razgovora pogledajte i poslušajte u videoprilogu.

S idejom podcasta ČA::TV krenuo je prije godinu dana, ali ne klasičnog podcasta u studiu – s obzirom da Čapljinci uživaju u ispijanju kave naš podcast snimat ćemo s gostima na kavi u čapljinskim kafićima – zbog čega smo i čekali proljeće.

Tako ćemo u opuštenoj atmosferi razgovarati sa ljudima različitih profila – sportašima, kulturnim djelatnicima, ekolozima, mladim nadama u svim poljima života, investitorima, gospodarstvenicima… odnosno sa svima onima koji doprinose razvoju našeg grada.

Pričat ćemo o sportu, kulturi, navikama, zdravom životu i svemu onome što zanima naše sugrađane.

Dakle, pored naših redovitih videozapisa – priloga o ljudima, priloga s ulica, serijala naselja iz zraka – od sada možete gledati i zanimljiv podcast pod nazivom ”Na kavi s…” – obećavamo zanimljive goste i produkciju visoke kvalitete.

Ukoliko već niste, pretplatite se na naš YouTube kanal (besplatno je) kako biste dobivali obavijesti kada objavimo novi videozapis!