VIDEO | ‘Na kavi s’ – Mateo Dadić: Nema ljepšeg osjećaja od spašavanja ljudskog života

1397

U našoj redovitoj epizodi podcasta, odnosno serijala ”Na kavi s”, razgovarali smo s pročelnikom čapljinske stanice Hercegovačke gorske službe spašavanja Mateom Dadićem.

S Mateom smo razgovarali o osnivanju stanice, članstvu, akcijama koje rade, izazovima …

”Članstvo u HGSS-u je na dobrovoljnoj bazi i mi dajemo svoje slobodno vrijeme i energiju, a to ne može svatko. Ipak, spasiti ljudski život je osjećaj koji se ne može mjeriti ni s jednim drugim osjećajem”, rekao je Mateo Dadić za ČA::TV.

Ostatak razgovora pogledajte i poslušajte u videoprilogu.

S idejom podcasta ČA::TV krenuo je prije godinu dana, ali ne klasičnog podcasta u studiu – s obzirom da Čapljinci uživaju u ispijanju kave naš podcast snimat ćemo s gostima na kavi u čapljinskim kafićima.

Tako ćemo u opuštenoj atmosferi razgovarati sa ljudima različitih profila – sportašima, kulturnim djelatnicima, ekolozima, mladim nadama u svim poljima života, investitorima, gospodarstvenicima… odnosno sa svima onima koji doprinose razvoju našeg grada.

Pričat ćemo o sportu, kulturi, navikama, zdravom životu i svemu onome što zanima naše sugrađane.

Dakle, pored naših redovitih videozapisa – priloga o ljudima, priloga s ulica, serijala naselja iz zraka – od sada možete gledati i zanimljiv podcast pod nazivom ”Na kavi s…” – obećavamo zanimljive goste i produkciju visoke kvalitete.

Ukoliko već niste, pretplatite se na naš YouTube kanal (besplatno je) kako biste dobivali obavijesti kada objavimo novi videozapis!

Dosadašnje goste, koje smo ugostili u ranijim podcastima, možete vidjeti klikom na ovaj link.