Zaustavlja se promet na cesti Zvirovići-Bijača

1799

Na autocesti A-1 dionici Zvirovići-Bijača zbog redovnog servisiranja tunela Bijela Vlaka, promet će biti obustavljen u obje tunelske cijevi, večeras od 20:00 sati (do 06:00 sati ujutro).

Zbog radova u tunelu Čaklovići (Tuzla-Kalesija) promet se od 22:00 do 06:00 sati obustavlja i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava.

Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

U tijeku su radovi u tunelu Crnaja (Konjic-Jablanica), zbog čega se prometuje naizmjenično-jednom trakom, uz regulaciju semaforima. U noćnim satima (23:00-04:30 sati) promet se na ovoj dionici obustavlja.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnoj cesti Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila prometuju otežano, dok je za teretna vozila zaustavljen promet.

Usporeno, zbog radova, promet se na putnim pravcima: Doboj-Rudanka, Ustikolina-Goražde (mostovi Ustikolina i Mravinjac), Stolac-Hutovo (mjesto Cerovica), Posušje-Tomislavgrad (naselje Čitluk) i Banovići-Ribnica (na izlazu iz Banovića).

Na graničnim prijelazima Velika Kladuša i Bosanska Gradiška pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja su do 30 minuta, priopćeno je iz BIHAMK-a.