Zdravi, prirodni i egzotični smoothie napici – samo u Ferraro baru u Čapljini

1255

Zdravlje je uvijek na prvom mjestu, a najveći dio zdravlja leži u pravilnoj i zdravoj ishrani.

Kako bi svojim gostima omogućili da uživaju u zdravim i prirodnim napicima te da unesu potrebnu dnevnu dozu vitamina, Ferraro bar u Čapljini u ponudi od nedavno ima i smoothie napitke.

Radi se o prirodnim proizvodima, odnosno domaćem voću, koje se priprema na poseban način kako bi u formi smoothie napitka zadovoljilo i najzahtjevnija nepca.

Zdrava ”energetska bomba” radi se na bazi banane, kupine, maline, kiwija, ananasa… i ostalog voća.

Uz sve zdrave aspekte, smoothie napici dolaze i kao odlično osvježenje u ljetnim danima koji su pred nama.

Zato poruka za sve one koji brinu za svoje zdravlje – za dnevnu dozu vitamina, bilo ujutro, bilo tijekom dana, bilo navečer – posjetite Ferraro bar i uživajte u jednom od mnogobrojnih smoothie napitaka iz ponude.

Uz smoothie napitke, u Ferraro baru imate i odlične kupove na bazi sladoleda i voća, koji će također doći kao odlično osvježenje u vrelim ljetnim danima.

Na kraju napomenimo svakako da je ono što ovaj bar čini posebnim ponuda od preko 40 vrsta slatkih palačinki te preko 20 vrsta slanih palačinki.

One su jedinstvene i nadaleko poznate, prije svega po svom ukusu i kvaliteti, ali po imenima koja su jedinstvena – neke od njih zovu se Severina, Lidija Bačić, Diletta Leotta, Monica Bellucci, Messi, Luka Modrić, Ronaldo, Brad Pitt, Tom Cruise…

 

Uz malo vlastite kreativnosti moguće je osmisliti svoju idealnu palačinku, čiji ćete okus zasigurno pamtiti do sljedećeg posjeta ovom palačinka baru.

Također, Ferraro bar od samog otvaranja stoji na raspolaganju svima koji žele organizirati razne proslave, pa je tako upravo u ovom baru veliki broj naših sugrađana stvorio neke od najljepših uspomena na najdraže dane u životu.

Na kraju, poziv svima – posjetite Ferraro bar u tržnom centru u Čapljini i uživajte u smoothie napicima, kupovima na bazi sladoleda i voća, jedinstvenim palačinkama i ostalim proizvodima iz široke ponude.

Više detalja možete vidjeti na Facebook i Instagram stranici.