FOTO | U Čeljevu održan Turnir mahala

1879

U Čeljevu je završen ”Turnir” mahala na kojemu su ekipe pokazale odlično nogometno umijeće.

”Puni dojmova lagano spuštamo zastor na ovogodišnji Turnir mahala Čeljevo koji je održan prošle nedjelje”, navode organizatori.

Prema očekivanjima organizatora posjetitelji su mogli uživati u odličnim partijama svojih favorita i na koncu zadovoljni otići sa igrališta ispred škole.

Šestu godinu u nizu titula najboljih pripala je ekipi Selo koja je do trofeja došla pobjedama nad ekipama Polje i Cesta.

Polufinale:
Suharak 2-5 Cesta
Polje 1-4 Selo

Utakmica za 3. mjesto:
Polje 3-5 Suharak

U duelu za prestiž ekipe Polje i Suharak odigrale su susret za dušu svakog posjetitelja. U utakmici prepunoj kvalitetnih i smiješnih poteza te rezultatskih preokreta pobjeda je pripala ekipi Suharak.

Treba istaknuti podatak da je peti pogodak za ekipu Suharak postigao mladi Marin Jurković-Maro koji je ujedno postao najmlađi strijelac u povijesti turnira.

Finale:
Cesta 2-4 Selo.

Borba za svaku loptu i poneki žestoki duel na granici fair-playa bili su jasni pokazatelji koliko su obje ekipe težile trofeju.

U očekivano tvrdoj utakmici sa šest pogodaka ekipa Selo ipak je opravdala ulogu favorita i zasluženo slavila rezultatom 2-4.

”Kao organizatori zahvaljujemo se svima koji su tijekom turnira podržali rad udruge kupovinom suvenira, učlanjenjem ili prilozima za planiranu kupovinu kosilice. Izložene majice sa motivima udruge uskoro će biti u široj prodaji. Posebna zahvala sponzorima,sudionicima i posjetiteljima.Vidimo se iduće godine u još boljem izdanju”, navode organizatori.