Zaštitite kožu i zdravlje – linija za sunčanje u Ljekarni ”Radovanović” na popustu od 15%!

567

Snažno sunčevo zračenje može loše utjecati na našu kožu, a preko nje i na zdravlje općenito, ukoliko je koža duže vremena izložena suncu, stoga kožu treba zaštititi odgovarajućim preparatima.

Upravo zbog toga Ljekarne ”Radovanović” od 21. do 26. lipnja imaju popust od 15% na cjelokupan asortiman linije za sunčanje

Nikako ne smijemo zaboraviti kako izlaganje suncu mora biti oprezno i uz zaštitu od negativnih učinaka sunčevih zraka.

Zbog štetnog djelovanja na naš organizam, od sunca se moramo štititi svakodnevno, ne samo za vrijeme odmora na moru ili na rijeci.

Samo jedan kraći boravak na suncu bez odgovarajuće zaštite može izazvati niz neugodnosti, od nadraženosti kože, preko crvenila, pa sve do težih stanja.

Zaštitne kreme, sprejeve i ostale proizvode poznatih svjetskih proizvođača – Avene, Vichy, Olival, La Roche-Posay i mnogih drugih, možete pronaći u Ljekarni ”Radovanović”, a svi ti proizvodi od sljedećeg tjedna su na popustu od 15%.

Za SVE kupce ove kozmetike Ljekarne ”Radovanović” u navedenom razdoblju dijele i poklon – mini kreme za sunčanje sa zaštitnim faktorom 50.

Ljubazno osoblje pojasnit će Vam sve detalje vezane za razinu zaštite, zaštitni faktor i ostale detalje koji vas budu zanimali kada su u pitanju ovi proizvodi.

Više detalja možete doznati putem Facebook i Instagram stranice.