Kupujete ili prodajete nekretninu? Agencija ”Lemond” ima rješenje!

2045

Jedna od stvari koja je itekako nedostajala Čapljini bila je agencija za nekretnine! Bilo da se radi o kupovini ili prodaji nekretnine, zemljišta ili poslovnog prostora, kupci/prodavači nisu imali centralno mjesto na kojemu bi mogli pretražiti nekretnine na području Čapljine.

Osluškivanje potreba naših sugrađana i nastajanje problema pri realizaciji kupnje ili prodaje nekretnine potaknuli su vlasnike da otvore agenciju za nekretnine i u našem gradu.

Svi znamo da kupovina obiteljskog doma, poslovnog prostora ili stana iziskuje puno vremena i papirologije te stvara dodatni stres pri samoj kupnji. Da biste sve to izbjegli, angažirajte agenciju ”Lemond”, koja će od prvog do zadnjeg koraka svojim proaktivnim angažmanom voditi i realizirati kupovinu ili prodaju životnog ili poslovnog prostora.

”Diskretnost, profesionalan pristup, razumijevanje želja klijenta i odgovornost su naša osnovna pravila poslovanja i ono po čemu ćemo se truditi biti prepoznatljivi u svijetu nekretnina”, poručuju iz agencije ”Lemond”.

Agencija je usmjerena na pružanje najkvalitetnijih i najpersonaliziranijih usluga kupnje i prodaje nekretnina svojim klijentima.

”Stojimo Vam na raspolaganju da zajedno riješimo sve dileme i odgovorimo na sva pitanja koja su nezaobilazna u trenutku značajnih odluka kao što su prodaja ili kupovina nekretnine”, ističu iz ”Lemonda”.

Sa punom sigurnošću ovoj agenciji možete povjeriti nekretninu koju posjedujete, a njihovi agenti će posjetiti lokaciju na kojoj se nekretnina nalazi, napraviti profesionalne fotografije predmetne nekretnine, riješiti i provjeriti dokumentaciju, informirati se o tržišnim uvjetima te napraviti posebnu prezentaciju za Web stranicu kao i druge kanale oglašavanja.

Lemond nekretnine d.o.o agencijom bilo kao kupac ili prodavatelj dobivate kompletnu profesionalnu uslugu od prvog kontakta do zaključenja transakcije. Vrijedi također istaknuti kako agencija ”Lemond” potpuno besplatno vrši oglašavanje prodaje/kupovine Vaše nekretnine ili zemljišta putem odgovarajućih marketinških kanala a tek pri realizaciji ugovora naplaćiva se dogovorena provozija.

”Posjetite nas, pogledajte našu ponudu stanova, zemljišta i poslovnih prostora, posavjetujete se sa našim agentima i riješiti svoj problem već danas”, zaključuju iz agencija za nekretnine ”Lemond”.

Agencija se nalazi u Ulici Augusta Šenoe (preko puta Željezničkog kolodvora u Čapljini), a posjetiti ih možete svakim radnim danom u vremenskom razdoblju od 8:00 do 13:00 sati te od 17:00 do 19:00 sati.

Osim toga sve potrebne informacije svakako možete dobiti pozivom na broj telefona 063/376-674, kao i putem društvenih mreža Facebook i Instagram te putem web stranice.