VIDEO | ‘Na kavi s’ – Miloš Jelčić: Čapljina mora biti ponosna na uspjeh odbojkašica i svih sportaša

1440

U našoj redovitoj epizodi podcasta, odnosno serijala ”Na kavi s” gost nam je bio Miloš Jelčić – predsjednik Odbojkaškog saveza Federacije BiH i predsjednik Hrvatskog odbojkaškog kluba ”Čapljina”.

S Milošem smo razgovarali o odbojci u Čapljini i BiH, talentima koji su odavde otišli u svijet, sportu općenito, budućnosti…

Podsjetimo, Miloš Jelčić je doktor odbojke koji je na čelu OSFBIH već osam godina. U svojoj trenerskoj karijeri proizveo je veliki broj igrača i igračica svjetskog glasa, poput Ilijane Dugandžić, Ivana Raiča, Božane Butigan, Jelene Šunjić, Tamare Sušić…

”Talent je važno prepoznati, ali poslije toga najvažniji su rad i upornost. Čapljina je rasadnik talenata u odbojci i mi smo to prepoznali, ali Čapljina je dala vrhunske sportaše i u svim drugim sportovima. Svi zajedno moramo biti ponosni na njih jer oni s ponosom pronose ime grada i kluba širom svijeta”, rekao je Miloš Jelčić za ČA::TV.

Ostatak razgovora pogledajte i poslušajte u videoprilogu.

S idejom podcasta ČA::TV krenuo je prije godinu dana, ali ne klasičnog podcasta u studiu – s obzirom da Čapljinci uživaju u ispijanju kave naš podcast snimat ćemo s gostima na kavi u čapljinskim kafićima.

Tako ćemo u opuštenoj atmosferi razgovarati sa ljudima različitih profila – sportašima, kulturnim djelatnicima, ekolozima, mladim nadama u svim poljima života, investitorima, gospodarstvenicima… odnosno sa svima onima koji doprinose razvoju našeg grada.

Pričat ćemo o sportu, kulturi, navikama, zdravom životu i svemu onome što zanima naše sugrađane.

Dakle, pored naših redovitih videozapisa – priloga o ljudima, priloga s ulica, serijala naselja iz zraka – od sada možete gledati i zanimljiv podcast pod nazivom ”Na kavi s…” – obećavamo zanimljive goste i produkciju visoke kvalitete.

Ukoliko već niste, pretplatite se na naš YouTube kanal (besplatno je) kako biste dobivali obavijesti kada objavimo novi videozapis!

Dosadašnje goste, koje smo ugostili u ranijim podcastima, možete vidjeti klikom na ovaj link.