FOTO | Počela Liga MZ: Gnjilišta bolja od Višića, Čapljina II demolirala Domanoviće

3387

Nakon godinu dana pauze svečano je otvorena Malonogometna liga mjesnih zajednica Grada Čapljine 2021.

Ovogodišnja malonogometna liga MZ Grada Čapljine je 20. po redu, a otvorili su je kadeti Čapljine i Grabovina. U regularnom dijelu utakmice rezultat je bio 1:1. Gol za Čapljinu zabio je Emanule Miličević, a za Grabovine Davor Brajković. Nakon raspucavanja peteraca rezultatom 3:1 slavila je ekipa Grabovina.

U prvoj utakmici seniorske konkurencije igrali su Višići – Gnjilišta, a nakon njih igrali su Čapljina II – Domanovići.

Ekipa Gnjilišta bila je bolja pobjedivši rezultatom 5:2. Strijelci za Gnjilišta bili su: Josip Buntić (2), Milenko Merdžan (2) i Andrija Zovko, dok su za Višiće pogotke postigli Petar Brajković i Kristijan Juras.

Ekipa Čapljina II rezultatom 13:2 demolirala je Domanoviće. Za Domanoviće su golove postigli Halil Šuta i Samed Kadrić, dok su za Čapljinu zabijali Danijel Bilić (2), Luka Putica (2), Davor Martiović (4), Karlo Tomičić, Filip Barić, Zvonimir Šutalo i Mario Čerkez.

Naslov pobjednika u seniorskoj konkurenciji brani ekipa Bobanovo naselje koja je 2019. godine bila pobjednik MZ Grada Čapljine.

Podsjećamo, na ovogodišnjem turniru Lige mjesnih zajednica grada Čapljine u seniorskoj konkurenciji nastupit će 18 ekipa koje su podijeljene u šest skupina, dok će se u juniorskoj konkurenciji natjecati devet ekipa.

Raspored za utorak i srijedu:

U utorak, 20. srpnja, na rasporedu su utakmice Bobanovo naselje – Bivolje Brdo (21:00 sati) i Čeljevo – Zvirovići (22:00 sati). Prije njih u 20:15 nastupit će juniori Počitelj/Hotanj – Dračevo.

U srijedu, 21. srpnja, sastaju se Opličići i Doljani (21:00 sat) te Šuškovo naselje i Trebižat (22:00 sati). Prije njih u 20:15 nastupit će juniori Zvirovići – Gabela Polje.