Liga MZ: Pobjedu upisali Dračevo/Sjekose, Bivolje Brdo i Zvirovići/Prćavci

1401

Na turniru “Liga mjesnih zajednica Čapljina 2021” pobjedu su upisale ekipe Dračevo/Sjekose (kadeti), Bivolje Brdo i Zvirovići/Prćavci.

U kadetskoj konkurenciji igrale su ekipe Višići i Dračevo/Sjekose. Nakon regularnog dijela susreta rezultat je ostao izjednačen 3:3. Golove za Višiće postigli su: Ivan Maslać (2) i Mihovil Džono, dok su za Dračevo/Sjekose uspješni bili: Antonio Palameta, Mile Bulum i Gabrijela Prkačin. Nakon izvođenja peteraca ekipa Dračeva bila je bolja i upisala pobjedu (4:6).

U prvoj utakmici za seniore sastale su se ekipe Čapljina 1 i Bivolje Brdo. Pobjeda od 4:2 pripala je ekipi Bivolje Brdo. Dva gola za Čapljinu 1 postigao je Tomislav Krndelj, dok su za Bivolje Brdo uspješni bili: Marsel Mace, Josip Buntić, Mirza Delić i Mario Buntić.

U drugoj utakmici seniorske konkurencije sastale su se ekipe Počitelj/Hotanj – Zvirovići/Prćavci. Uspješnija je bila ekipa Zvirovići/Prćavci koja je pobijedila protivnika rezultatom 1:0. Jedini zgoditak u ovoj utakmici za ekipu Zvirovići/Prćavci postigao je Mateo Nikše.

U subotu, 24. srpnja je dan odmora, turnir se neće održati, ali se nastavlja u nedjelju, 25. srpnja.

U nedjelju, 25. srpnja sastat će se:
U 20:15 – Svitava – Gabela Polje
U 21:00 – Gabela – Doljani
U 22:00 – Grabovine – Trebižat