Predstavljamo izlagače drugog craft festivala #1 – Trojansko pivo

464

Drugi po redu Craft beer Festival “Craftsy” održat će se u Čapljini na Trgu hrvatske slobode u petak, 6. kolovoza.

Craftsy okuplja lokalne i regionalne pivovare, a ove godine Čapljinski portal predstavit će sve izlagače-

”Koga ćemo prvo predstaviti kao sudionika našeg 2. Craftsy festivala nego naše Trojansko pivo. Tu su s nama od samog početka a od nedavno nam kuhaju u prvo domaće Lemon pivo”, poručili su iz Lemon bara, koji je organizator događaja.

Trojansko pivo na tržištu je još od početka 2018. godine, a prethodilo je dugogodišnjem kućnom pivarstvu, tzv. homebrewing-u.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Caffe Bar Lemon (@johnlemonhouse)

”Ideja je stvarana godinama, ljubav prema pivu, različitim stilovima piva i napose proizvodnji i tehnologiji piva, urodila je plodom već spomenute godine. Od tada educiramo i nudimo, prvenstveno lokalnom tržištu nešto sasvim novo u svijetu piva, do tada skoro nepoznata ale piva visokog vrenja, karakteristična po intezivnijim okusima, aromama slada, aromatičnih sorti hmelja, različitim bojama piva, punijem tijelu piva, stabilnijoj pjeni …”, kažu iz Trojanskog piva.

Craft piva su donijela revoluciju na mnogim mjestima diljem svijeta, upravo radi navedenih osobina te samom nutritivnom bogatstvu koje odlikuje ove vrste piva.

Trojansko pivo trenutno proizvodi 3 stila piva, te sezonska piva (Christmas Ale, Session Ale), a na craft festivalu u našoj Čapljini ćd se predstaviti sa prvijencem, svijetlim pivom- Pale Ale.

Drugi Craft Festival | Čapljina okuplja proizvođače i ljubitelje domaćeg piva