FOTO | Krenuli radovi: Čapljina dobiva moderni nogometni kamp i trening centar

3373

Na veliku radost svih ljubitelja nogometa u Čapljini, jutros su i službeno krenuli radovi na izgradnji nogometnog kampa i trening centra u Čapljini.

Naime, radi se o potpunoj rekonstrukciji stadiona i cijelog kompleksa u Tasovčićima. Čapljina će imati jedan od najboljih i najljepših kampova sa najkvalitetnijom umjetnom travom, tribinama, svlačionicama i osvjetljenjem.

Kako je za Čapljinski portal rečeno iz kluba, stojevi su jutros ušli na stadion i krenulo se sa radovima, a puni zamah radovi će dobiti u danima ispred nas.

”Naši predpioniri, pioniri, kadeti i juniori već sljedeće godine moći će igrati na najsuvremenijoj travnatoj podlozi u Europi, pod reflektorima, pred tribinama s 500 sjedećih mjesta i u ekstra uređenim svlačionicama”, rekli su za ČA::portal iz HNK Čapljina.

Inače, Grad Čapljina izabran je među 15 lokalnih zajednica koje su dobile potporu bosanskohercegovačke krovne nogometne organizacije u izgradnji terena s umjetnom travom za potrebe razvoja omladinskog nogometa u BiH.

Radi se o projektu pod nazivom ”Razvoj infrastrukture omladinskog nogometa kroz širu društvenu zajednicu”.

ČA::portal već 12 godina fotografijama i videozapisima dokumentira događaje, ljude i mjesta u Čapljini, pa smo tako snimili i ovaj stadion. U videozapisu ispod pogledajte kako je izgledao, a po završetku radova moći ćete vidjeti kako izgleda novi, moderni trening centar i omladinski kamp.