Drama dan: Ne propustite besplatne preglede i popuste do 50% u Provizionu!

956

Kada je riječ o Vašem vidu nemojte čekati! Rezervirajte svoj termin i obavite besplatan pregled u poslovnici optike ”Provizion” Čapljina!

Pregled možete obaviti svakim radnim danom uz prethodno zakazani termin,

Drama dan bit će održan u utorak, 10. kolovoza, kada u razdoblju od 09:00 do 19:00 sati možete besplatno kontrolirati Vaš vid i ostvariti popuste na cjelokupan asortiman sunčanih naočala, dioptrijskih okvira, te kontaktnih leća.

Napomenut ćemo kako je svaki 10. u mjesecu Drama dan za koji vrijede navedene pogodnosti – besplatni pregledi, popusti do 50% i akcije 1+1 gratis.

Uz sve navedeno Provizion ima i posebnu akciju u sklopu Drama dana – uz kupnju određenih dioptrijskih okvira iz ponude Proviziona, dobivate BlueTech naočalne leće (zaštita za računalo) po posebnoj akciji.

Jedno staklo platite, drugo dobijete gratis!

I ono što je najbolje od svega – ne morate čekati naočale! Izrada je brza uz stručno osoblje i u roku od samo sat vremena dobit ćete naočale s odgovarajućom dioptrijom.

Vaš termin možete zakazati pozivom na broj telefona 036/807-758 ili porukom u inbox na Facebook Instagram.

Također vrijedi napomenuti kako se Drama dan na iste dane i pod istim uvjetima održava i u poslovnici Provizion u Mostaru, a svoj pregled možete zakazati na 036/320-820.

Kvalitet koji se izdvaja – Provizion!