FOTO/VIDEO | Restaurant Hercegovka: Oaza za hedoniste na rijeci Trebižat

5109

Za sve one koji vole ljeto, rijeku Trebižat, uživanje u slasnoj hrani i osvježavajućim pićima – restaurant ”Hercegovka” je mjesto koje moraju posjetiti.

Ovaj restoran nalazi se u Grabovinama na samoj rijeci Trebižat i nudi vam ugođaj kakav vam može ponuditi malo koji restoran u Hercegovini.

Zbog debele hladovine vrućine vam više neće biti problem, a osvježavajuća rijeka Trebižat vam je nadohvat ruke.

Svi ljubitelji dobre hrane ovdje će doći na svoje – od onih koji uživaju u ribljim specijalitetima, do onih koji preferiraju meso.

Kuhinja ”Hercegovke” temelji se na tradicionalnim hercegovačkim jelima, a mi iz jelovnika možemo posebno izdvojiti hladne plate, uštipke, puru s lučnicom, hercegovačku tavu, jela ispod peke, razne vrste riba i morskih plodova, uz posebnu napomenu kako ovaj restoran ima vlastito prirodno ribogojilište.

Tu su i slastice, kao i osvježavajući napici, te domaće voće!

Osim kupanja u bistroj rijeci, možete uživati i u vožnji kanuima i kajacima koji su vam na raspolaganju u ovom restoranu.

Tu je i osiguran privatni parking, kao i igralište za djecu sa svim potrebnim igralima!

Restaurant ”Hercegovka” nalazi se na rijeci Trebižat u naselju Grabovine, a ljubazni domaćini pozivaju sve hedoniste da ih posjete ovoga ljeta te da uživaju i netaknutoj prirodi, čistoj rijeci Trebižat, debeloj hladovini i specijalitetima ove kuće koji su već nadaleko poznati kao najbolji u regiji.

Mi smo proveli vikend kao gosti ove ekipe, pa pogledajte u videozapisu i galeriji fotografija u čemu sve možete uživati, bilo da tražite vikend izlet, bilo da se želite sa ekipom ”zaletit” na ručak, večeru ili piće, bilo da želite organizirati neki događaj…

Svakako više detalja možete pronaći na Facebook stranici ”Hercegovke” klikom ovdje.