Bubalo: Idemo se probati iskupiti u Orašju

220

Gabelski GOŠK nije uspio u svojoj prvoj domaćoj utakmici potvrditi osvojeni gostujući bod kod Rudara u Kaknju te su ponovno u 2. kolu Prve lige FBiH remizirali, ovoga puta bez golova sa Igmanom iz Konjica.

GOŠK se postavio kao tim koji napada, ali jako jalovo, dok je Igman čekao grešku domaćina i bio dosta opasnija ekipa. Jedan gol im je čak i poništen radi ofsajda.

– Igman je potvrdio da su jako dobra ekipa. Očekivali smo izuzetno tešku utakmicu po teškom vremenu, a to je i bilo tako. Mi se nismo uspjeli energetski vratiti poslije bolesti koja nas je zadesila prošli tjedan. Mogu reći da smo čak i dobro prošli jer je Igman imao zrelije šanse, pogotovo iz prekida koji su bili uvijek opasni. Mi smo u prvom dijelu imali jednu dobru priliku. Ne možemo biti zadovoljni rezultatom jer smo kući tražili pobjedu, ali mislim da je neriješeno ipak najrealnije, komentirao je trener GOŠK-a Ivan Bubalo.

Gabeljani su uoči starta prvenstva imali dosta viroznih igrača i to je utjecalo na njihovu fizičku izvedbu.

– Očekivali smo da do 60. minute možemo držati ritam, a da onda možemo izmjenama dobiti svježinu. Međutim izmjene nisu donijele tu potrebnu energiju, tako da nismo uspjeli napraviti nijednu pravu priliku.

Gabeljani jednostavno nisu prikazali igru koja bi zaslužila više od jednog osvojenog boda.

– Ne mogu biti zadovoljan ni igrom, donekle je opravdanje što je prvenstvo još u početnoj fazi. Prvenstveno nisam bio zadovoljan energijom igrača, pokretljivošću i trkom, a kad nema energije onda ne možete tražiti ni neku igru. Očito je puno utjecala viroza na igrače, pogotovo na one koji su inače poznati po svom trkačkom doprinosu, rekao je Bubalo.

Tako su Gabeljani ostali na dva osvojena boda, a u sljedećem kolu gostuju u Orašju.

– Idemo se probati iskupiti i osvojiti tri boda, zaključio je Ivan Bubalo.