VIDEO | Ponovno aktiviran HRK ‘Čapljina’ – od ove godine jedini rukometni klub u gradu

3150

U Čapljini su do ove godine postojala dva aktivna gradska rukometna kluba – HRK ”Čapljina” i ”Rukometna akademija” Čapljina, međutim, jedini aktivni gradski klub od ove jeseni bit će HRK ”Čapljina”.

Tim povodom razgovarali smo s Draganom Sutonom Telom, trenerom HRK ”Čapljina” i rukometnom ikonom grada, koji nam je pojasnio detalje.

”S ovom drugom stranom smo već lani bili razgovarali da se sve spoji u jedan klub i da se klub zove kao što se uvijek zvao – HRK Čapljina. Međutim, s njihove stare nije bilo želje, pa smo morali preuzeti određene korake da bismo aktivirali klub i vratili čapljinski rukomet tamo gdje mu je mjesto”, govori nam Tela.

Dodaje kako će naglasak, kao i uvijek, biti na domaćem kadru, kako trenerskom tako i igračkom, te kako će osim njega treneri još biti proslavljeni rukometaš Ante Kukrika i nekadašnja rukometašica Anamarija Vidić.

S Telom i Anamarijom smo obavili i videointervju, pa u nastavku pogledajte što su nam sve rekli.

Također, vrijedi još jednom potcrtati kako je HRK ”Čapljina” jedini aktivan gradski klub sa dodijeljenim terminima u Gradskoj sportskoj dvorani te kako se svi mališani mogu upisati u njega.

Sve detalje o upisu, kao i brojeve telefona, možete naći u nastavku.