FOTO | Mateo Jovanović novi ravnatelj O.Š. Vladimira Pavlovića

4523

Učenici Osnovne škole Vladimira Pavlovića u Čapljini novu školsku godinu započeli su s novim ravnateljem.

Naime, za novog ravnatelja ove odgojno-obrazovne ustanove imenovan je Mateo Jovanović.

Radi se o profesoru tjelesne i zdravstvene kulture koji već dugi niz godina predaje ovaj predmet u Osnovnoj školi Vladimira Pavlovića.

Jovanović je učenicima poželio sretan početak školske godine, posebno prvašićima koji počinju sa svojim životnim obrazovanjem.

”Dragi prvašići, dragi roditelji i nastavnici, poštovani gradonačelniče, zadovoljstvo mi je pozdraviti vas danas, na poseban dan za naše prvašiće, njihove roditelje i učitelje, ali i za cijelu zajednicu jer prvi put sjedate u školske klupe.

Draga djeco, želim vam prije svega dobro zdravlje, puno smijeha i igre, mnogo prijatelja i dobrih ocjena. Neka najljepše razdoblje u vašem životu prođe bezbrižno kako svako dijete zaslužuje.

Dragi roditeji, danas ste uzbuđeni, puni emocija i pitanja kako će se vaša djeca snaći u novom okruženju. Sve će biti dobro, zajedno ćemo rješavati svaki izazov koji bude pred nama, a vrata mog ureda su za vas uvijek otvorena ako bilo to trebate.

Dragi učitelji, hvala vam na toplini koju dajete svakom djetetu, za razumijevanje, za mudrost. Želim vam puno uspjeha u vašem radu i da vam ova generacija ostane u lijepom sjećanju.

Na kraju veliko hvala našem gradonačelniku dr. Smiljanu Vidiću – potrudili ste se i ove godine izdvojiti značajna sredstva za pomoć pri kupovini knjiga, a svojim dolaskom danas pokazujete koliko su mladi naraštaji i njihovo obrazovanje bitni za naš grad. Od srca vam hvala.

Dragi mali prijatelji, još jednom vam želim dobrodošlicu u našu školu i čestitam vam ovaj poseban dan”, rekao je ravnatelj Jovanović.

Inače, Jovanović je na mjestu ravnatelja naslijedio Blaženku Obradović.