Danas je Međunarodni dan kave: Uz HELL ENERGY COFFEE, kafa je uvijek dobar izbor

152

Međunarodni dan kave obilježava se danas, 1. listopada. Kava je izuzetno popularan napitak u svijetu, a naročito u BiH gdje ritual ispijanja kave ima posebno značenje, ali posljednjih godina se navike Bosanaca i Hercegovaca mijenjaju, pa su sve popularniji razni napici na bazi kafe i mlijeka.

Izuzetno popularan napitak na bazi kafe i mlijeka je i HELL ENERGY COFFEE koji obožavaju sve generacije, a naročito oni koji nemaju vremena za proces pripremanja kave, jer je Hell kava već spremna za konzumaciju.

Glatki i slatki okus pružit će vam osvježenje gdje god vam zatreba, a ono što je važno jeste da uvijek možete birati svoj omiljeni okus po raspoloženju jer HELL ima široku ponudu istih.

HELL ENERGY COFFEE predstavljena je 2019. na tržištu u tri varijacije Latte, Capuccino i Slim Latte, a 2021. na tržište su puštena još dva okusa, a to su Double Espresso i Coconut bez laktoze.

Kompanija HELL ENERGY proizvodi liniju HELL ENERGY COFFEE potpuno samostalno od kada je prije godinu dana proširen raniji tvornički kompleks.

Novi pogon HELL fabrike u Szikszóu može proizvoditi 50.000 limenki vrhunske ledene kave na sat što znači preko 8 milijuna komada dnevno. Proizvodnja napitaka na bazi mlijeka je poseban postupak koji se provodi prema najstrožim propisima.

Tijekom proizvodnje HELL koristi mlijeko koje je već stiglo u pasteriziranom obliku, što znači da je gotov proizvod podvrgnut toplotnoj obradi samo tri puta. Uz poštivanje najstrožih propisa o proizvodnji hrane i korištenje sastojaka izvrsne kvalitete, zajamčen je visok kvalitet koji se uvijek očekuje od HELL-a.

Vaš omiljeni okus HELL ENERGY COFFEE bit će vaš saveznik tijekom jutarnjeg spremanja za posao ili fakultet, jer je kava uvijek dobar način da započnete jutro, a znanstveno je dokazano da kofein poboljšava proces razmišljanja, kognitivne funkcije i sposobnosti vezane uz to, a ima i efekat podizanja energije koji vam je neophodan ujutro ili nakon iscrpljujućeg radnog dana kada vam jednostavno treba 10 minuta u tišini s vlastitim mislima i HELL kavom.

Uvijek imajte na umu i pazite da ne prekoračite količinu od 200 mg kofeina* po jednom serviranju, te uvijek pričekajte najmanje dva sata između napitaka s kofeinom.

ENERGY COFFEE već je dostupna u 20 zemalja među kojima i u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Bugarskoj, Rumunjskoji i Grčkoj, dostigavši vrh na čak četiri tržišta.

Ova vrhunska ledena kava napravljena je od pravih ekstrakata Arabice i Robuste.

Zahvaljujući vlastitom proizvodnom pogonu HELL kava bit će uskoro dostupna i u drugim zemljama. Proizvodi su pakovani u ekološkoj ambalaži od recikliranog aluminijuma, što je jedinstven podvig u sektoru napitaka.

* jedna limenka od 250 ml HELL ENERGY COFFEE sadrži 100 mg kofeina.