Drama dan: Ne propustite besplatne preglede i popuste do 50% u Provizionu – 11. listopada!

666

Kada je riječ o Vašem vidu nemojte čekati! Rezervirajte svoj termin i obavite besplatan pregled u poslovnici optike ”Provizion” Čapljina!

Pregled možete obaviti svakim radnim danom uz prethodno zakazani termin.

S obzirom da je 10. listopad nedjelja, Drama dan bit će održan u ponedjeljak, 11. listopada, kada u razdoblju od 09:00 do 19:00 sati možete besplatno kontrolirati Vaš vid i ostvariti popuste na cjelokupan asortiman sunčanih naočala, dioptrijskih okvira, te kontaktnih leća.

Radno vrijeme Proviziona u Čapljini je od 08:00 do 20:00 sati!

Napomenut ćemo kako je svaki 10. u mjesecu Drama dan za koji vrijede navedene pogodnosti – besplatni pregledi, popusti do 50% i akcije 1+1 gratis.

Uz sve navedeno Provizion ima i posebnu akciju u sklopu Drama dana – uz kupnju određenih dioptrijskih okvira iz ponude Proviziona, dobivate BlueTech naočalne leće (zaštita za računalo) po posebnoj akciji.

Jedno staklo platite, drugo dobijete gratis!

I ono što je najbolje od svega – ne morate čekati naočale! Izrada je brza uz stručno osoblje i u roku od samo sat vremena dobit ćete naočale s odgovarajućom dioptrijom.

Vaš termin možete zakazati pozivom na broj telefona 036/807-758 ili porukom u inbox na Facebook Instagram.

Također vrijedi napomenuti kako se Drama dan pod istim uvjetima održava i u poslovnici Provizion u Mostaru, gdje će ova aktivnost biti upriličena u nedjelju, 10. listopada, svoj pregled možete zakazati na 036/320-820.

Kvalitet koji se izdvaja – Provizion!