FOTO | Na stadion u Tasovčićima postavljena umjetna trava – pogledajte snimke iz zraka

3317

Prije dva mjeseca krenuli su radovi na izgradnji nogometnog kampa i trening centra u Čapljini, a prvi obrisi novog terena već se polako naziru.

Početkom ovoga tjedna krenuli su radovi na postavljanju umjetne trave, a do danas (srijeda) pola nogometnog terena već je pokriveno umjetnom travom.

Tomu su prethodili radovi koji se odnose na poravnanje, drenažu i pripremu terena za postavljanje umjetne trave.

Ako vrijeme to dopusti, radovi će se nastaviti u danima ispred nas, pa bi teren u potpunosti mogao biti pokriven umjetnom travom do kraja tjedna.

Inače, radi se o potpunoj rekonstrukciji stadiona i cijelog kompleksa u Tasovčićima, a kada radovi budu gotovi Čapljina će imati jedan od najboljih i najljepših kampova sa najkvalitetnijom umjetnom travom, tribinama, svlačionicama i rasvjetom.

”Naši predpioniri, pioniri, kadeti i juniori već sljedeće godine moći će igrati na najsuvremenijoj travnatoj podlozi u Europi, pod reflektorima, pred tribinama s 500 sjedećih mjesta i u ekstra uređenim svlačionicama”, rekli su za ČA::portal iz HNK Čapljina.

Inače, Grad Čapljina izabran je među 15 lokalnih zajednica koje su dobile potporu bosanskohercegovačke krovne nogometne organizacije u izgradnji terena s umjetnom travom za potrebe razvoja omladinskog nogometa u BiH.

Radi se o projektu pod nazivom ”Razvoj infrastrukture omladinskog nogometa kroz širu društvenu zajednicu”.

FOTO/VIDEO | Pogledajte radove na rekonstrukciji stadiona u Tasovčićima iz zraka