Detalji Adventa u Čapljini: Zajedničko kićenje bora i mnošto događaja za najmlađe

1685

Nakon pauze od godinu dana događaji poznati pod nazivom ”Advent u Čapljini” vraćaju se u naš grad”, i to u nešto drugačijem ruhu u odnosu na prethodnih godina.

Kako doznajemo od organizatora, manifestacija će se održati od 17. prosinca do 22. prosinca 2021. godine na Trgu kralja Tomislava.

Ovogodišnji Advent stavlja u fokus prvenstveno djecu, a teme su isključivo obiteljske kako i priliči najvećem obiteljskom blagdanu Božiću.

U programu Adventa ove godine će sudjelovati dječji vrtići, te osnovne i srednja škola.

”Donosimo pregršt atrakcija za naše najmlađe od vlakića, tobogana, raznih radionica za djecu i fotografiranja sa Djeda Božićnjakom. Naravno nismo zaboravili ni na ponudu za odrasle, na Trgu će biti postavljeno pet kućica, na kojima ćemo imati razne delicije i moći će se popiti čašica kuhanog vina i raznih domaćih likera uz prigodan glazbeni repertoar. I ove godine na Adventu će sudjelovati naši kreativci od kojih ćete moći kupiti prigodne poklone za svoje najmilije”, dodaju organizatori.

”Po prvi put u Čapljini će biti održano zajedničko kićenje bora na koje želimo pozvati sve građane te će ove godine trg krasiti jaslice koje simboliziraju obitelj što je i tema čapljinskog Adventa”, navodi se.

”Posljednju večer Adventa organiziramo gastro večer, a detalje i satnice zabavnog sadržaja donosimo uskoro. Božićna čarolija dolazi i u Naš grad…”, ističu organizatori.