FOTO | U Čapljini otvoren novi Centar za sport i zdravlje ”Performance”

6910

Od sada više nema izgovora za vježbanje – u Čapljini je otvoren novi Centar za sport i zdravlje ‘Performance’.

Kako kažu vlasnici ovog Centra – ”Jedini loš trening je izostanak s treninga”, stoga je bitno da se već danas upišete u jednu od grupa koje su napravili za vas i dočekate blagdane bez trunke grižnje savjesti jer ste pojeli jedan komad kolača više.

Kako biste postali ustrajni i redoviti u vježbanju važno je pronaći vrstu i oblik treninga koji vama kao pojedincu odgovara i u kojem ćete uživati.

U ‘Performance-u’ možete uživati u grupnim, individualnim i poluindividualnim treninzima.

Ako ste tip osobe koji ne voli trenirati sam onda su tu za vas grupni treninzi koji imaju svoj fiksni raspored tako da ćete svoje slobodno vrijeme moći prilagođavati prema rasporedu kojeg su vlasnici već napravili.

Osim toga, ako hoćete trenirati sami, sa trenerom, fokusirati se na određene dijelove tijela, dobiti mišićnu masu ili kondiciju, dogovorite svoj sastanak pozivom na broj telefona 063/089-532.

No to nije sve! Imate sestru, prijateljicu, kumu, brata ili nećaka s kojim volite provodit vrijeme, a želite biti aktivni – tu su i poluindividualni treninzi koji se kreiraju upravo prema vašem vremenu i potrebama.

Mladi i stručni treneri Centra ‘Performance” pomoći će vam da za relativno kratko vrijeme dođete u pristojnu kondiciju, a ono što je najbitnije je da su ovi treninzi primjenjivi i prilagodljivi svima.

Ponuda koju su sastavili za sve zainteresirane ljubitelje u Centru za sport i zdravlje sastoji se od:
– grupnih treninga za žene
– grupnih treninga za muškarce
– grupnih treninga za djecu
– individualnih treninga
– poluindividualnih treninga
– profesionalne pripreme sportaša

Ukoliko se odlučite da je vrijeme za trening, posjetite ih u Ulici Tina Ujevića 6, a njihovi treninzi kreću u srijedu, 1. prosinca.

Mi smo zavirili u njihov objekt odakle Vam donosimo fotogaleriju sa otvorenja.

Ajmo trenirat!