FOTO/VIDEO | Za najljepši osmijeh: U Čapljini otvoren ”Knežević Dental Centar”

5899

U Čapljini je s radom počela nova stomatološka ordinacija, odnosno ”Knežević Dental Centar” koji se nalazi na Trgu kralja Tomislava.

Čapljinac dr. Toni Knežević i njegov tim pobrinut će se da profesionalnim pristupom, kao i personaliziranim pristupom, svaki pacijent iz ove ordinacije izađe s najljepšim osmijehom na licu.

Dr. Toni Knežević pojasnio nam je što ga je to motiviralo na otvaranje ordinacije u rodnom gradu, odnosno kako i zašto se odlučio na pokretanje vlastitog biznisa.

Stomatologija je profesija koju sam odabrao kao svoj poslovni put. Za sebe mogu reći da sam netko tko ima izražen osjećaj za druge, a istovremeno i snažnu želju da činim nešto za dobrobit našeg društva, stoga sam taj spoj vidio upravo u stomatologiji.

”Kroz svoje odrastanje uz sebe sam uvijek imao oca koji me usmjeravao i bio mi snažan oslonac i velika potpora u svemu što sam radio, a njegov poslovni uspjeh me motivirao da i sam krenem takvim putem. Sudjelujući u obiteljskom poslu mnogo sam naučio o odnosima s ljudima, stekao sam dobre upravljačke vještine i naučio sam mnogo toga bitnog o održivosti i razvoju jedne firme i već tada stvorio sam jasnu viziju svog budućeg rada”, kaže Toni za Čapljinski portal.

Dr. Toni Knežević

Nakon završenog studija i stjecanja zvanja doktora dentalne medicine svoje prvo radno iskustvo obavljao je u jednoj od prestižnijih stomatoloških ordinacija u Hercegovini.

”Nakon godinu dana rada u tom kolektivu, u kojemu sam surađivao sa jako iskusnim i dobrim doktorima, vještina brzog učenja i usavršavanja motivirala me da se ostvarim u samostalnom radu i otvorim svoju stomatološku ordinaciju”, kaže nam Toni.

Proteklih godinu dana svoju najveću pažnju usmjerio je upravo na realizaciju tog projekta , baveći se opremanjem ordinacije i odlazeći na stručne edukacije koje je obavljao na relaciji Sarajevo-Beograd pri čemu je, kako kaže, imao priliku raditi uz suvremene tehnologije i na inovativan način pristupati pacijentima.

Knežević Dental Centar

”U ovom poslu svakako će me voditi strast i entuzijazam prema onome što radim, stoga svoje usavršavanje planiram nastaviti i dalje jer je stomatologija područje koje se jako brzo razvija, a važno mi je pratiti trendove i pacijentima ponuditi najsuvremenija rješenja na ovom području”, ističe mladi čapljinski stomatolog.

”Osim toga, kvaliteta života je ono na što stavljamo veliki fokus, oko toga se danas razvijaju čitave industrije, a ja upravo stomatologiju smatram područjem koje svakako može pospješiti kvalitetu života svakog pojedinca. Loša oralna higijena, nevođenje brige o zdravlju zuba i desni mogu izazvati neke od komplikacija istih, što se odražava na loše zdravlje i narušava kvalitetu života, jer pak, zube nemamo samo kao ukras za lijep osmijeh, oni su nam jako bitni i usko povezani sa općim zdravljem i funkcionalnošću organizma”, zaključio je dr. Toni Knežević.

Knežević Dental Centar

Radno vrijeme ”Knežević Dental Centra” je ponedjeljkom, utorkom i srijedom od 12:00 do 20:00 sati, četvrtom i petkom od 8:00 do 16 sati te subotom od 8:00 do 12:00 sati.

Više o uslugama koje nudi ”Knežević Dental Centar” možete doznati dolaskom u ordinaciju, posjetom društvenih mreža ordinacije ili pozivom na broj mobitela 063/336-415.