Želite poslati paket? Pronašli smo Brzu poštu dostupnu svima!

313

Brza pošta i dostava na naša kućna vrata značajno nam je olakšala komunikaciju,kupovinu i dijeljenje posebnih trenutaka s dragim ljudima, ali i slanje poklona prijateljima ili poslovnim partnerima.

Čak je i obavljanje poslovnih zadataka i slanje spisa, uzoraka ili izvještaja brže i jednostavnije uz brzu poštu.

Iako udaljeni i dalje možemo ostati povezani

S obzirom na to da polako koračamo ka mjesecu darivanja, rješenje za slanje poslovnih paketa, obiteljskih čestitki ili poklona, pronaći ćemo u pouzdanoj pošti s višegodišnjim iskustvom na tržištu.

Upravo je Brza pošta 1323 Hrvatske pošte Mostar dostupna svima, nudi mogućnosti isporuke od 24 sata i snagu velike mreže poslovnica, a svakom trenutku ima podršku koja je potrebna.

Ova usluga je kreirana osluškujući potrebe korisnika i već 5 godina uspješno nam olakšava svakodnevnicu. Podjednako je prilagođena i privatnim i poslovnim korisnicima, te je pripomogla da naše želje, ali i planovi za budućnost budu dostavljeni na željenu adresu.

Ubacite poštu u brzinu više pozivom na 1323

Preuzimanje vaše pošiljke možete dogovoriti pozivom na 1323, posjetom jednoj od poslovnica Hrvatske pošte Mostar ili putem web stranice www.brzaposta.ba slanjem online zahtjeva

Velika prednost je i u tome da se put pošiljke može pratiti u realnom vremenu putem web servisa

Volimo osjećaj ugodnosti i sigurnost da će važan sadržaj naših paketa biti uspješno i u zadanom roku dostavljen na željenu adresu.

Neovisno je li riječ o slanju važnih dokumenata ili poklona, Brza pošta 1323 Hrvatske pošte Mostar će vam u danu prepunom obveza pripomoći da jedan od zadataka završite brzo i jednostavno te da ubacite poštu u brzinu više!