IMUNOβETA SIRUP I KAPSULE – vrhunski proizvod za imunitet na bazi beta-glukana, vitamina C i cinka

1632

IMUNOβETA SIRUP I KAPSULE vrhunski je proizvod za imunitet na bazi beta-glukana, vitamina C i cinka u obliku sirupa i kapsula.

Preporučuje se kod oslabljenog imuniteta, čestih infekcija respiratornog trakta i kroničnih upala, prije svega za prevenciju, ali i kada se infekcija već razvije jer značajno skraćuju vrijeme oporavka.

Pomaže kod pojačanog stresa, umora i iscrpljenosti, kao i kod alergijskih reakcija koje su posljednjih godina sve češće.

β-glukan stimulira podizanje razine imuniteta te na taj način štiti organizam od raznih infekcija, smanjuje trajanje i intenzitet alergijskih reakcija.

Cink je značajan u prevenciji virusnih infekcija i pravilnоm funkciоniranju imunološkog sustava. Ima važnu ulogu u zaštiti ćelija od oksidativnog stresa kao i u očuvanju zdravlja kostiju, kože, kose i noktiju.

Vitamin C je snažan antioksidans koji doprinosi pravilnoj funkciji imunološkog sistema kao i smanjenju umora i iscrpljenosti.

U ljekarnama Radovanović!

Sve detalje možete doznati pozivom na broj telefona 063/050-653, putem Facebooka ili u nekoj od poslovnica Ljekarne ”Radovanović”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ljekarne Radovanovic (@ljekarne_radovanovic)