VIDEO | Podcast ‘Na kavi s’ – Vinko Sušac, čovjek koji je promijenio fizioterapiju: Ne dopustite da vas sputava sredina

2267

U našoj redovitoj epizodi podcasta, odnosno serijala ”Na kavi s” gost nam je bio Vinko Sušac.

Vinko je širom regije poznat kao jedan od najmlađih i najuspješnih fizioterapeuta koji je svojim pristupom pacijentima i metodama liječenja u potpunosti promijenio ovu granu medicine!

S Vinkom smo razgovarali o mnogo toga – njegovim počecima, fizioterapiji općenito, radu s pacijentima i ljudima, pokretanju vlastitog biznisa, korištenju društvenih mreža u poslu… Sa nama je podijelio svoja iskustva, a ima i poruku za sve one koji žele pokrenuti vlastiti biznis!

”Morate imati viziju ispred sebe i biti svjesni jedne stvari – biznis nije emotivna stvar, on je stvar razuma”, rekao je Vinko.

Ostatak razgovora pogledajte i videu:

S idejom podcasta ČA::TV krenuo je prije dvije godine, i to na način da s našim gostima ispijamo kavu uz opušten razgovor.

Tako ćemo u opuštenoj atmosferi razgovarati sa ljudima različitih profila – sportašima, kulturnim djelatnicima, ekolozima, mladim nadama u svim poljima života, investitorima, gospodarstvenicima… odnosno sa svima onima koji doprinose razvoju našeg grada i koji naš grad u pozitivnom svjetlu predstavljaju u svijetu!

Pričat ćemo o sportu, kulturi, navikama, zdravom životu i svemu onome što zanima naše sugrađane.

Dakle, pored naših redovitih videozapisa – priloga o ljudima, priloga s ulica, serijala naselja iz zraka – od sada možete gledati i zanimljiv podcast pod nazivom ”Na kavi s…” – obećavamo zanimljive goste i produkciju visoke kvalitete.

Ukoliko već niste, pretplatite se na naš YouTube kanal (besplatno je) kako biste dobivali obavijesti kada objavimo novi videozapis!

Dosadašnje goste, koje smo ugostili u ranijim podcastima, možete vidjeti klikom na ovaj link.