VIDEO | Podcast ‘Na kavi s’: Branka Ekmečić – Čapljinka koja treba biti uzor svima!

5319

U našoj redovitoj epizodi Podcasta ”Na kavi s”, razgovarali smo s Brankom Ekmečić, djevojkom koja je kroz svoje školovanje ostvarila zavidan akademski uspjeh.

Naša sugrađanka je ove godine proglašena najboljom studenticom prvog ciklusa akademske 2020/2021 godine u Federaciji BiH.

Tijekom fakultetskog obrazovanja Branka je osvojila pregršt priznanja i nagrada: Dekanovu nagradu za najbolje studente za sve četiri akademske godine do diplomskog studija, Nagradu za najbolje studente prvog ciklusa u Federaciji Bosni i Hercegovini, Zlatnu plaketu Unije studenata za akademsku 2020./2021. godine te nagradu kao prvi student po uspjehu u akademskoj 2020./2021. godini Rektorovu nagradu.

A uz sve navedeno, Branka sa roditeljima i braćom i sestrama radi poljoprivredu, tijekom ljeta radila je kao sezonski radnik… Što je sve ova mlada, inteligentna, sposobna i poduzetna Čapljinka rekla za gostujući u našem podcastu – pogledajte u ovih 10 minuta razgovora!

S idejom podcasta ČA::TV krenuo je prije dvije godine, ali ne klasičnog podcasta u studiju – s obzirom da Čapljinci uživaju u ispijanju kave naš podcast snimat ćemo s gostima na kavi u čapljinskim kafićima.

Tako ćemo u opuštenoj atmosferi razgovarati sa ljudima različitih profila – sportašima, kulturnim djelatnicima, ekolozima, mladim nadama u svim poljima života, investitorima, gospodarstvenicima… odnosno sa svima onima koji doprinose razvoju našeg grada.

Pričat ćemo o sportu, kulturi, navikama, zdravom životu i svemu onome što zanima naše sugrađane.

Dakle, pored naših redovitih videozapisa – priloga o ljudima, priloga s ulica, serijala naselja iz zraka – redovito možete gledati i zanimljiv podcast pod nazivom ”Na kavi s…” – obećavamo zanimljive goste i produkciju visoke kvalitete.

Ukoliko već niste, pretplatite se na naš YouTube kanal (besplatno je) kako biste dobivali obavijesti kada objavimo novi videozapis!

Dosadašnje epizode sa sugovornicima koje smo ugostili u ranijim podcastima, možete vidjeti klikom na ovaj link.