VIDEO | ‘Lasta’ zasjala u punom sjaju: Urađen parking, naličje zgrade, nogostup, ograda…

3681

Tvornica keksa ”Lasta” Čapljina ovih je dana, nakon intenzivnih radova, zasjala je punim sjajem.

Upravo je ovih dana završen parking ispred ”Laste”, koji se nalazi na mjestu nekadašnjeg parkinga, a velika površina bit će i više nego dovoljna za parkiranje vozila djelatnika ove tvornice.

Urađeno je i naličje zgrade, pa je ”Lasta” kao tvornica donijela novi sjaj ovom dijelu grada.

Uz to, urađena je i ograda oko cijelog posjeda ”Laste”, kao i nogostup, što je posebno oduševilo stanovnike koji žive blizu tvornice i koji uživaju u šetnji ovim dijelom grada.

Pored svega toga, na krov tvornice postavljeni su i solarni paneli, što je potvrda kako će ”Lasta” jednim dijelom sama za sebe proizvoditi električnu energiju.

Kako doznaje Čapljinski portal, radovi se nastavljaju i sljedećih dana, a pred investitorom je još dosta posla koji planira uraditi kako bi ”Lasta” bila jedna od najuspješnijih i najmodernijih tvornica u BiH, ali i regiji.

Podsjetimo, tvornica je prije par mjeseci krenula sa radom, a u tvornici već radi određen broj radnika, mahom iz Čapljine, koji u dvije smjene proizvode kolačiće koji su jako traženi na tržištu, posebice štrudla od smokve i lindžo od čokolade.

Ranije smo snimili videoprilog o jednom radnom danu u ”Lasti”, koji možete pogledati u nastavku.

Prilikom preuzimanja teksta, fotografije ili videozapisa, obavezno je navesti Čapljinski portal kao izvor i dodati poveznicu (link) na članak.