Rekordne posjete – 100.000 pregleda u jednom danu – hvala vam!

596

Rekordnih 100.000 pregleda zabilježio je danas Čapljinski portal, što je najveći broj posjeta od osnutka portala.

Prethodni rekord bio je 75.000, tako da je današnja brojka čitanja, koja još nije konačna, definitivno rekordna za ČA::portal.

Razlog tomu su vijesti vezane za razorni potres koji je pogodio Čapljinu, a koje smo donosili iz minute u minutu.

Pratili smo stanje na terenu, naši novinari bili su sa dežurnim službama, snimili smo sa zemlje i iz zraka najveća oštećenja na objektima te donosili sve važne informacije.

Od prvog trenutka od kad se potres dogodio krenuli smo sa izvještavanjem fokusiranim na potres, a uz naše objave koordinirali smo sa desetinama čitatelja koji su tražili našu pomoć – da ih povežemo sa nekom od službi, da im damo nečiji broj koji im je neophodan, a bili smo od pomoći i na terenu, gdje smo odložili aparate i pomogli sugrađanima.

Vama svima hvala još jednom na povjerenju i posjetama i na tome što ste uz nas u dobru i zlu, što nam vjerujete i što zajedno prolazimo kroz dobro i loše.

Bit ćemo tu i dalje sa jednim jedinim ciljem – da budemo prvi izvor kredibilnih informacija za sve Čapljinke i Čapljince u Čapljini i širom svijeta, ali i za sve naše čitatelje iz Stoca, Neuma, Ljubuškog, Mostara… kojih je iz dana u dan sve više.

Uredništvo ČA::portala