Podcast ‘Na kavi s’ – Robert Koprivnjak: Čapljinac koji je preplovio sva mora svijeta!

2175

U našoj redovitoj epizodi podcasta, odnosno serijala ”Na kavi s” gost nam je bio Robert Koprivnjak – Čapljinac koji je preplovio sva mora svijeta!

Robert je umirovljeni pomorac koji je plovio cijeli radni vijek, a o njegovim iskustvima mogla bi se napisati knjiga!

Za naš podcast podijelio je iskustva o piratima, borbi sa valovima visokim 15-20 metara, tsunamiju koji je pogodio Japan a od kojeg je Robert bio udaljen svega 100 milja…

Pričali smo dobrim i lošim stranama ovoga posla.

”Vidio sam skoro sve zemlje svijeta, vidio kako žive ljudi na svim kontinentima, što je lijepa strana ovoga posla, a ona teška je da si odvojen od obitelji, da se boriš sa nevremenima, piratima…”, rekao nam je, između ostalog, Robert!

O čemu smo sve pričali – pogledajte u ovom zanimljivom razgovoru!

S idejom podcasta ČA::TV krenuo je prije godinu dana, ali ne klasičnog podcasta u studiu – s obzirom da Čapljinci uživaju u ispijanju kave naš podcast snimat ćemo s gostima na kavi u čapljinskim kafićima.

Tako ćemo u opuštenoj atmosferi razgovarati sa ljudima različitih profila – sportašima, kulturnim djelatnicima, ekolozima, mladim nadama u svim poljima života, investitorima, gospodarstvenicima… odnosno sa svima onima koji doprinose razvoju našeg grada i koji naš grad u pozitivnom svjetlu predstavljaju u svijetu!

Pričat ćemo o sportu, kulturi, navikama, zdravom životu i svemu onome što zanima naše sugrađane.

Dakle, pored naših redovitih videozapisa – priloga o ljudima, priloga s ulica, serijala naselja iz zraka – od sada možete gledati i zanimljiv podcast pod nazivom ”Na kavi s…” – obećavamo zanimljive goste i produkciju visoke kvalitete.

Ukoliko već niste, pretplatite se na naš YouTube kanal (besplatno je) kako biste dobivali obavijesti kada objavimo novi videozapis!

Dosadašnje goste, koje smo ugostili u ranijim podcastima, možete vidjeti klikom na ovaj link.