Menalo strijelac jedinog pogotka u utakmici BiH i Crne Gore

1061

Čapljinac Luka Menalo nakon utakmice protiv Crne Gore u okviru 3. kola UEFA-ine Lige nacija rekao je da žali što reprezentacija BiH na kraju nije osvojio tri boda, ali da je remi rezultatom 1:1 možda i najrealniji rezultat.

Menalo je rekao da mu je drago zbog novog postignutog pogotka, ali da bi sve bilo bolje da su Zmajevi na kraju pobijedili.

“Lijepo je ispalo jer sam postigao gol, ali još bi bolje bilo da smo pobijedili. Mislim da je 1:1 najrealniji rezultat”, rekao je Menalo.

Nakon toga je rekao da među igračima ne postoji “loša krv” i da svi igrači koji su “ljuti”, zapravo daju više od sebe na terenu.

“Ako postoji ljutnja, iskazujemo je na način da se borimo još više, što je dobro za ekipu. Kraj je sezone i svi smo jako umorni i mislim da je to razlog zašto rezerve dolaze do izražaja. Koncentrirani smo samo na reprezentaciju, trenutno smo prvi i imamo utakmicu protiv Finske te je jasno da je sve u našim rukama”, rekao je Menalo.

Podsjećamo, Menalo je postigao gol za 1:0, a onda je Marušić nedugo nakon toga pogodio za 1:1 i tako postavio konačan rezultat.