Podcast ‘Na kavi s’ – Mateo Rodin: ”Sport mi je omogućio najljepše stvari u životu”

1428

U našoj redovitoj epizodi podcasta, odnosno serijala ”Na kavi s” gost nam je bio Mateo Rodin – mladi rukometaš koji je ostvario briljantnu rukometnu karijeru.

Mateo je prve korake napravio u HRK ”Čapljina”, a potom igrao u Izviđaču, odakle odlazi u Francusku, a potom prelazi u hrvatski Nexe, da bi prije par dana potpisao za Metković.

Za naš podcast podijelio je iskustva o rukometnim počecima, igranju u inostranstvu, profesionalnom bavljenju sportom, akademskoj karijeri, planovima za budućnost…

O čemu smo sve pričali – pogledajte u ovom zanimljivom razgovoru!

S idejom podcasta ČA::TV krenuo je prije dvije godine, ali ne klasičnog podcasta u studiu – s obzirom da Čapljinci uživaju u ispijanju kave naš podcast snimat ćemo s gostima na kavi u čapljinskim kafićima.

Tako ćemo u opuštenoj atmosferi razgovarati sa ljudima različitih profila – sportašima, kulturnim djelatnicima, ekolozima, mladim nadama u svim poljima života, investitorima, gospodarstvenicima… odnosno sa svima onima koji doprinose razvoju našeg grada i koji naš grad u pozitivnom svjetlu predstavljaju u svijetu!

Pričat ćemo o sportu, kulturi, navikama, zdravom životu i svemu onome što zanima naše sugrađane.

Dakle, pored naših redovitih videozapisa – priloga o ljudima, priloga s ulica, serijala naselja iz zraka – od sada možete gledati i zanimljiv podcast pod nazivom ”Na kavi s…” – obećavamo zanimljive goste i produkciju visoke kvalitete.

Ukoliko već niste, pretplatite se na naš YouTube kanal (besplatno je) kako biste dobivali obavijesti kada objavimo novi videozapis!

Dosadašnje goste, koje smo ugostili u ranijim podcastima, možete vidjeti klikom na ovaj link.