Ljekarne ”Radovanović”: U prodaji S1 sirup za mršavljenje; 100% prirodan i bez dodataka!

5679

”Očistite organizam i pri tome smršavite uz ekstra kvalitetan S1 Sirup koji je zadobio tisuće zadovoljnih potrošača. 100% prirodan i bez bilo kakvih umjetnih dodataka. S1 sirup je zdrav, ukusan, detoksira organizam i ima fenomenalno djelovanje na smanjenje tjelesne težine te je potpuno prirodan i ne sadrži umjetne dodatke”, poručuju iz Ljekarni ”Radovanović” u kojima možete nabaviti ovaj sirup!

”S1 Sirup za detoksikaciju i mršavljenje je biljna mješavina koja u svom sastavu ima 100% dijelove biljaka koje u sebi sadrže sve neophodne sastojke da bi ubrzali metabolizam, a njega čine: zeleni čaj, lan, limunov sok, đumbir, kurkuma i cimet”, dodaju.

Sirup se koristi tako što se dvije do tri žlice razmute u dva dcl mlake vode i pije se neposredno prije svakog obroka (od 15 do 30 minuta na prazan želudac).

”Obavezno koristiti minimum dva puta dnevno, ujutro prije doručka i navečer (sami odredite satnicu), s tim da navečer nije obavezna večera nakon uzimanja sirupa. Sirup možete uzimati i u kraćim vremenskim razmacima i većim količinama, jer je 100% PRIRODAN I BEZ BILO KAKVIH UMJETNIH DODATAKA”, dodaju..

Ljekarne ”Radovanović, sa sjedištem u Čapljini (Ulica braće Radića b.b.) i Domanovićima, već dugi niz godina djeluju na tržištu, a u svojoj ponudi imaju veliki broj artikala. U obje poslovnice pacijente uvijek s osmijehom dočekuje ljubazno i stručno osoblje na čelu s magistrima farmacije.

Glavni zadatak ove ljekarne je pružanje usluga prodaje lijekova, davanje korisnih informacija pacijentima, praćenje trendova u farmaceutskoj industriji i društveno odgovorno poslovanje.

Više informacija možete dobiti pozivom na broj telefona 036/805-605 (Čapljina) i 036/822-404 (Domanovići).