Podcast ‘Na kavi s’ – Josip Ilija Kalfić: ”Bez žrtve nema ni uspjeha!”

2261

U našoj redovitoj epizodi podcasta, odnosno serijala ”Na kavi s” gost nam je bio Josip Ilija Kalfić – magistar fizičke kulture, trener u Školi nogometa ”Limači”, skiper na Canoe safariju…

Josip Ilija je ove godine na Sportskim igrama mladih proglašen najboljim trenerom u državi, što je veliko priznanje, kako za njega osobno, tako i za Školu nogometa ”Limač”, njegovu obitelj i cijelu Čapljinu…

Josip Ilija, kojega svi znamo pod nadimkom Kofi, veoma je svestran, pa osim svog posla kao profesor u školi i trener u Školi nogometa ”Limači” radi i kao skiper na Canoe Safariju, a mogli smo ga vidjeti i u ulozi Isusa na uprizorenju ovogodišnje Pasije. Zanimljivo je i kako Josip Ilija ima mnogobrojnu obitelj, čak petero braće i sestara!

O svemu tome, ali i o još mnogobrojnim temama, s Kofijem smo razgovarali u ovodjednom podcastu koji možete pogledati u nastavku!

S idejom podcasta ČA::TV krenuo je prije dvije godine, ali ne klasičnog podcasta u studiju – s obzirom da Čapljinci uživaju u ispijanju kave naš podcast snimamo s gostima na kavi u čapljinskim kafićima.

U opuštenoj atmosferi razgovaramo sa ljudima različitih profila – sportašima, kulturnim djelatnicima, ekolozima, mladim nadama u svim poljima života, investitorima, gospodarstvenicima… odnosno sa svima onima koji doprinose razvoju našeg grada i koji naš grad u pozitivnom svjetlu predstavljaju u svijetu!

Pričamo ćemo o biznisu, sportu, kulturi, navikama, zdravom životu i svemu onome što zanima naše sugrađane.

Dakle, pored naših redovitih videozapisa – priloga o ljudima, priloga s ulica, serijala naselja iz zraka – od sada možete gledati i zanimljiv podcast pod nazivom ”Na kavi s…” – obećavamo zanimljive goste i produkciju visoke kvalitete.

Ukoliko već niste, pretplatite se na naš YouTube kanal (besplatno je) kako biste dobivali obavijesti kada objavimo novi videozapis!

Dosadašnje goste, koje smo ugostili u ranijim podcastima, možete vidjeti klikom na ovaj link.