FOTO | Naučite njemački bez muke u ‘Akademiji’ i steknite diplome za razine A1, A2, B1 i B2!

2948

Naučiti strani jezik nikada nije bilo lakše, posebice ako imate predavače i uvjete kao što su to u čapljinskoj ”Akademiji”.

Sa polaznicima tečaja radi profesorica njemačkog jezika i književnosti Ana Rašić Kosir, koja ima dugogodišnje iskustvo u ovome poslu.

Sva predavanja odvijaju se u novouređenim prostorijama COK ”Akademija” Čapljina, gdje je kabinet za njemački jezik uređen na poseban način.

Tečaj je prilagođen svim dobnim skupina, od onih mlađih do onih najstarijih, a u ponudi su sljedeće razine:

  • A1
  • A2
  • B1
  • B2

Ana u razgovoru za naš portal ističe kako su u ponudi razni načini pohađanja tečaja.

”Tečaj možete pohađati osobno ili u grupama. Također ako želite učiti na daljinu tu je za vas i online učenje njemačkog jezika.

Kroz tečaj se aktivno sudjeluje u stjecanu znanja kroz verbalnu komunikaciju s voditeljicom tečaja i drugim polaznicima ako se radi o grupnom načinu pohađanja tečaja. Primjena znanja provodi se kroz razne radionice, vježbe, video materijale i slično”, ističe Ana.

Uz sve navedeno, Ana nudi i kvalitetan, stručan, brz, pravovremen i provjeren prijevod, bez obzira o kojoj vrsti prijevoda se radi.

Bilo da ste početnik ili netko tko želi osvježiti ili nadograditi svoje znanje njemačkog jezika ovo je idealna prilika za Vas.

Sve dodatne informacije i prijave možete dobiti pozivom na broj mobitela 063/789–452 (Viber, WhatsApp).