Podcast ‘Na kavi s’ – Antonio Matić: Naša vina glavni su gospodarski i turistički brend Hercegovine

2136

U našoj redovitoj epizodi podcasta, odnosno serijala ”Na kavi s”, gost nam je bio Antonio Matić.

Antonio je mladi poduzetnik koji nam je u podcastu predstavio obiteljsku vinariju ”Matić”, koja je vlasnik brenda ”Vino Matić”, čija vina slove za najkvalitetnija vina u regiji.

Sa Antoniom smo razgovarali o proizvodnji vina – o samom procesu, obimu posla, radu u vinogradu i podrumu, a Antonio nam je otkrio i neke zanimljive detalje, poput onih je li vino bolje što je starije, koje vino ide uz koje jelo…

Dotaknuli smo se teme mladih u biznisu, pričali smo o tome kako pokrenuti vlastiti biznis, kako ga održati… O čemu smo još razgovarali sa našim Antoniom – pogledajte u ovom zanimljivom razgovoru!

S idejom podcasta ČA::TV krenuo je prije dvije godine, ali ne klasičnog podcasta u studiju – s obzirom da Čapljinci uživaju u ispijanju kave naš podcast snimamo s gostima na kavi u čapljinskim kafićima.

U opuštenoj atmosferi razgovaramo sa ljudima različitih profila – sportašima, kulturnim djelatnicima, ekolozima, mladim nadama u svim poljima života, investitorima, gospodarstvenicima… odnosno sa svima onima koji doprinose razvoju našeg grada i koji naš grad u pozitivnom svjetlu predstavljaju u svijetu!

Pričamo ćemo o biznisu, sportu, kulturi, navikama, zdravom životu i svemu onome što zanima naše sugrađane.

Dakle, pored naših redovitih videozapisa – priloga o ljudima, priloga s ulica, serijala naselja iz zraka – od sada možete gledati i zanimljiv podcast pod nazivom ”Na kavi s…” – obećavamo zanimljive goste i produkciju visoke kvalitete.

Ukoliko već niste, pretplatite se na naš YouTube kanal (besplatno je) kako biste dobivali obavijesti kada objavimo novi videozapis!

Dosadašnje goste, koje smo ugostili u ranijim podcastima, možete vidjeti klikom na ovaj link.