Podcast ‘Na kavi s’ – Alisa Cvitanović: O uspjehu ovih mažoretkinja pričat će se generacijama!

1635

U našoj redovitoj epizodi podcasta, odnosno serijala ”Na kavi s”, gošća nam je ovoga tjedna bila Alisa Cvitanović.

Alisa je trenerica i koreografkinja Čapljinskih mažoretkinja, koje su se proteklog tjedna vratile iz Češke gdje su postale apsolutni pobjednik Europskog kupa! Naše mažoretkinje su na natjecanju sudjelovale sa 18 kategorija u disciplinama štap i pom-pon i osvojile su čak 11 titula!

Naš Podcast ”Na kavi s” je toliko popularan da su nas mažoretkinje ugostile na kavi u balon-dvorani, kako kažu, svom drugog domu, gdje smo s Alisom razgovarali o uspjehu na ovom natjecanju, pripremama za natjecanje, treninzima, ali i o njenim počecima.

Dotaknuli smo i budućih planova kluba, kao i obrane titule sljedeće godine.

O čemu smo još razgovarali sa našom Alisom – pogledajte u ovom zanimljivom razgovoru!

S idejom podcasta ČA::TV krenuo je prije dvije godine, ali ne klasičnog podcasta u studiju – s obzirom da Čapljinci uživaju u ispijanju kave naš podcast snimamo s gostima na kavi u čapljinskim kafićima.

U opuštenoj atmosferi razgovaramo sa ljudima različitih profila – sportašima, kulturnim djelatnicima, ekolozima, mladim nadama u svim poljima života, investitorima, gospodarstvenicima… odnosno sa svima onima koji doprinose razvoju našeg grada i koji naš grad u pozitivnom svjetlu predstavljaju u svijetu!

Pričamo ćemo o biznisu, sportu, kulturi, navikama, zdravom životu i svemu onome što zanima naše sugrađane.

Dakle, pored naših redovitih videozapisa – priloga o ljudima, priloga s ulica, serijala naselja iz zraka – od sada možete gledati i zanimljiv podcast pod nazivom ”Na kavi s…” – obećavamo zanimljive goste i produkciju visoke kvalitete.

Ukoliko već niste, pretplatite se na naš YouTube kanal (besplatno je) kako biste dobivali obavijesti kada objavimo novi videozapis!

Dosadašnje goste, koje smo ugostili u ranijim podcastima, možete vidjeti klikom na ovaj link.

FOTO | Čapljinske mažoretkinje apsolutni pobjednik Europskog mažoret kupa!