Na kavi s – Nikola Matić: ”Boks je lavovski sport, a za uspjeh u svemu trebaju trud i volja”

1651

U našoj redovitoj epizodi podcasta, odnosno serijala ”Na kavi s”, gost nam je ovoga tjedna bio Nikola Matić.

Nikola je najbolji i najnagrađivaniji čapljinski sportaš svih vremena! Prvak je Europe, Balkana i države u boksu, a godinama je neporažen u najzahtjevnijim kategorijama boksa! Jedan je i od organizatora Noći gladijatora, najvećeg borilačkog spektala u BiH!

S Nikolom smo razgovarali o boksu, treninzima, odricanjima, pripremama, budućnosti…

Uz sve to Nikola je i jako uspješan pčelar, koji proizvodi med, propolis, pčelinji otrov… pa smo se dotaknuli i te teme!

O čemu smo još razgovarali sa našim Nikolom – pogledajte u ovom zanimljivom razgovoru!

S idejom podcasta ČA::TV krenuo je prije dvije godine, ali ne klasičnog podcasta u studiju – s obzirom da Čapljinci uživaju u ispijanju kave naš podcast snimamo s gostima na kavi u čapljinskim kafićima.

U opuštenoj atmosferi razgovaramo sa ljudima različitih profila – sportašima, kulturnim djelatnicima, ekolozima, mladim nadama u svim poljima života, investitorima, gospodarstvenicima… odnosno sa svima onima koji doprinose razvoju našeg grada i koji naš grad u pozitivnom svjetlu predstavljaju u svijetu!

Pričamo ćemo o biznisu, sportu, kulturi, navikama, zdravom životu i svemu onome što zanima naše sugrađane.

Dakle, pored naših redovitih videozapisa – priloga o ljudima, priloga s ulica, serijala naselja iz zraka – od sada možete gledati i zanimljiv podcast pod nazivom ”Na kavi s…” – obećavamo zanimljive goste i produkciju visoke kvalitete.

Ukoliko već niste, pretplatite se na naš YouTube kanal (besplatno je) kako biste dobivali obavijesti kada objavimo novi videozapis!

Dosadašnje goste, koje smo ugostili u ranijim podcastima, možete vidjeti klikom na ovaj link.