VIDEO | Mlada Marija Previšić oduševila nastupom u novoj sezoni showa ”Zvezde Granda”

6428

“Zvezde Granda” su jedno od najvećih glazbenih natjecanja u regiji. Na novoj, nikada spektakularnijoj sceni svoje vokalne sposobnosti će pokazati talenti iz cijele regije. Osim što moraju dobiti naklonost publike, buduće “Zvezde Granda” moraju prvo osvojiti simpatije stručnog i produkcijskog žirija.

Ove sezone svoje vokalne sposobnosti na ovom natjecanju pokazati će i mlada, talentirana Neumljanka, Marija Previšić. U Marijin vrhunski glas i talent Neumljani su se bezbroj puta uvjerili i sa zadovoljstvom uživaju u svakom njezinom nastupu.

Sinoć, 7. siječnja, emitirana je natjecateljska emisija “Zvezde Granda” s prvim Marijinim nastupom, a sami nastup i njezin dolazak na natjecanje su bili upitni. Naime, Marija se pred nastup razboljela i njezin glas nije bio u najboljem izdanju. Ipak, unatoč tremi, bolesti i stresu odradila je prvi nastup najbolje što je mogla.

U nastavku je cijela emisija, a Marijin nastup startat će kada kliknete ”Play” na videu:

Mariji želimo puno uspjeha u nastavku natjecanja, te se nadamo kako će se i drugi, poput Neumljana, uvjeriti u njezine vrhunske sposobnosti, piše Neum Online.