Podcast ‘Na kavi s’ – Pero Pervan: Bez rizika nema uspjeha, a uspjeh ne dolazi preko noći!

3028

U našoj redovitoj epizodi podcasta, odnosno serijala ”Na kavi s”, gost nam je ovoga tjedna bio Pero Pervan.

Pero je profesor sporta koji je najviše traga ostavio u čapljinskom nogometu – kako u HNK ”Čapljina”, tako i u MNK ”Čapljina”. Uz to, Pero je i vlasnik fitness centra te radi sa mladim sportašima.

Dotaknuli smo se profesionalnog i rekreativnog sporta, gubljenja kilograma, sportskim talentima, ali i pokretanja vlastitog biznisa te izazova s kojima se susreću mladi poduzetnici.

O čemu smo još razgovarali sa našim Perom – pogledajte u ovom zanimljivom razgovoru!

S idejom podcasta ČA::TV krenuo je prije dvije godine, ali ne klasičnog podcasta u studiju – s obzirom da Čapljinci uživaju u ispijanju kave naš podcast snimamo s gostima na kavi u čapljinskim kafićima.

U opuštenoj atmosferi razgovaramo sa ljudima različitih profila – sportašima, kulturnim djelatnicima, ekolozima, mladim nadama u svim poljima života, investitorima, gospodarstvenicima… odnosno sa svima onima koji doprinose razvoju našeg grada i koji naš grad u pozitivnom svjetlu predstavljaju u svijetu!

Pričamo ćemo o biznisu, sportu, kulturi, navikama, zdravom životu i svemu onome što zanima naše sugrađane.

Dakle, pored naših redovitih videozapisa – priloga o ljudima, priloga s ulica, serijala naselja iz zraka – od sada možete gledati i zanimljiv podcast pod nazivom ”Na kavi s…” – obećavamo zanimljive goste i produkciju visoke kvalitete.

Ukoliko već niste, pretplatite se na naš YouTube kanal (besplatno je) kako biste dobivali obavijesti kada objavimo novi videozapis!

Dosadašnje goste, koje smo ugostili u ranijim podcastima, možete vidjeti klikom na ovaj link.