Meridian slavi rođendan: Osvoji Samsung S21 ili keš

100

Meridian slavi 21. rođendan i poziva te na zabavu koja će trajati 21 dan! Na kraju promocije deset najsretnijih odnijet će baš moćne poklone!

Meridianov divan dan je u znaku broja 21! Veličanstvena promocija povodom značajnog jubileja regionalnog lidera u igrama na sreću trajaće od 18. ožujka do 7. travnja.

Najuporniji igrač s rođendanske žurke odlazi s moćnim Samsung Galaxy S21 pametnim telefonom, a preostalih devet srećnika podijelit će poslasticu vrijednu 850 KM. U kešu!

Ukoliko još nemaš nalog, pravo je vrijeme da se registriraš, jer je za sve nove igrače Meridian pripremio 35 KM bonusa dobrodošlice: 20 KM kazino i 15 KM bonusa za sportsko klađenje.

                                                    REGISTRIRAJ SE OVDJE!

Igrač koji do 7. travnja odigra najviše tiketa na sajtu meridianbet.ba ili na uplatnom mjestu, sa minimalnom uplatom 5 KM po tiketu, pobjednik je promocije.

Na tiketu moraju da se nađu minimalno tri para, a najmanja kvota po paru mora biti 1.5.

Rang-lista igrača utvrđuje se prema ukupnom broju odigranih tiketa, prvak, kao i preostali dobitnici, bit će proglašeni 8. travnja.

I dok prvoplasirani bude uživao u moćnom novom gadgetu, viceprvak će keš račun podebljati za 500 KM, trećeplasirani dobija 200 KM, a keš nagrade dobit će i igrači od 4. do 10. mjesta.

Osim fantastičnim promocijama i brojnim drugih iznenađenjima za igrače, Meridian se može pohvaliti da je kladionica sa najvećim kvotama i najraznovrsnijom ponudom igara u regiji.

Meridianu divan dan – vama pokloni!