28 % popusta na ljetne gume Hankook i Laufenn u Nuić servisu Čapljina i Gabela polje

4254

Sezonska izmjena guma samo je naizgled jednostavan posao. Sam proces zamjene guma zahtijeva izrazitu preciznost prilikom skidanja i postavljanja guma na felge, te posebne alate kako bi se kotači balansirali prema odgovarajućim parametrima proizvođača automobila.

Specijalizirani djelatnici  u Nuić servisima obavljaju odličan posao izmjene Vaših pneumatika sa naglaskom na pouzdanost, garanciju i kvalitetu same usluge kao i proizvoda tj. gume koja se ugrađuje.

Kada staviti ljetne gume?

Što se tiče zamjene zimskih guma za ljetne, većina ljudi se ravna datumom od kojeg zimske gume više nisu obavezne, tj. od 15.4. Iako zakon ne nalaže da se ljetne gume moraju staviti 15.4., svakako će vam gume biti zahvalne ako ih mijenjate s tim datumom ili čim zatopli, no nikako prije tog datuma ni predugo nakon.

Nuić servis u ponudi ima širok asortiman guma poznatog branda Hankook i njegovog cjenovno povoljnijeg podbranda Laufenn.

Dosta svjetskih proizvođača vozila poput Audija, Mercedesa i Bmw-a, VW i ostalih  prepoznala je Hankook kao premium gumu i koristi ju u prvoj ugradnji na svojim vozilima.

Gume Hankook su sinonim za izvrsnost i pristupačnu cijenu

Posjetite naše poslovnice i iskoristite odličan popust od 28% za izmjenu ljetnih guma na Vašem vozilu.

Budite odgovoran vozač, održavajte svoje vozilo i uživajte u sigurnoj i ugodnoj vožnji!

Rezervirajte svoj termin