FOTO | Neumski maturanti zablistali na maturalnoj zabavi – pogledajte galeriju fotografija

6338
Neumski maturanti (Foto: Neum.online)

Maturanti Srednje škole Neum, učenici koji su se obrazovali za zanimanje ekonomist i elektrotehničar za sobom su zatvorili jedno životno poglavlje, a otvorili novo. Okrenuli su stranicu prema svijetu odraslih.

“Odbrojavaju posljednje sate srednjoškolskog obrazovanja i obrađuju najteže gradivo – gradivo rastanka. Sinoć su zbrajali sve uspjehe, neuspjehe, opravdane i neopravdane, i na kraju svi bili zadovoljni postignutim rezultatom”, poručuju iz Srednje škole Neum.

U svom zabavnom programu imali su rulet sa stolicama, jedna riječ jedna pjesma, a posebni dio večeri bilo je biranje kralja i kraljice večeri.

Neumski maturanti (Foto: Neum.online)

U izboru koji nije bio nimalo lagan, svi maturanti su bili prekrasni, sudjelovali su svi prisutni. Titula kraljice večeri pripala je Mirjani Obad, a titula kralja maturske večeri pripala je Luki Vukasoviću.

“Bila je ovo prilika da se zahvalimo jedni drugima. Maturanti svojim obiteljima i profesorima za sav trud koji su uložili kako bi postali zreli, odgovorni – prvenstveno dobri i vrijedni ljudi, a mi, djelatnici Srednje škole Neum našim dragim maturantima zahvaljujemo na lijepim zajedničkim trenucima. Svi smo ponosni na vas. Uvijek ćemo biti tu za vas , vaša podrška i potpora.Sada je red na vama da preuzmete kormilo u svoje ruke i krenete u pravom smjeru, stoga dragi maturanti:

„Krenite za mjesecom. Ne dosegnete li mjesec, i dalje ćete ići u smjeru zvijezda.” Willis Reed), i nek”” vam je sretno!” , poruka je ovogodišnjim maturantima od djelatnika Srednje škole Neum.

Neumski maturanti (Foto: Neum.online)

Maturanti su uživali u glazbenom programu grupe Neretva iz Mostara, za nezaboravne uspomene pobrinuo se Foto studio Flash Neum.

Učenici i djelatnici srednje škole Neum zahvalili su se Općini Neum za nesebičnu potporu u organizaciji maturske večeri generacije 2022./2023.

Galeriju fotografija sa maturalne zabave u Neumu pogledajte kod kolega na portalu Neum.online klikom ovdje.