FOTO | Kemijska čistionica ”Biser” otvorila poslovnicu u Stocu: Besprijekorna njega za vašu odjeću

1936

Sa zadovoljstvom objavljujemo otvaranje Biser Dry Cleaning, renomirane kemijske čistionice koja svoje usluge uspješno pruža u Čapljini već 40 godina.

Vlasnici ove čistionice odlučili su svoje iskustvo i znanje proširiti na poslovanje u Stocu te svoje bogato iskustvo staviti na raspolaganje građanima ovog grada.

Biser Dry Cleaning je već dugi niz godina poznata po visokoj kvaliteti usluge i pažljivom pristupu prema svakom komadu odjeće ili tkanine koja im se povjerava na čišćenje.Njihovi vlasnici donose sa sobom obilje stručnosti i znanja u području kemijskog čišćenja, te su spremni pružiti vrhunsku uslugu svojim klijentima i u Stocu.

Kemisko čišćenje posebno je važno za one tkanine koje nisu prikladne za pranje te lako blijede, dugogodišnje iskustvo ovog osoblja spriječit će deformaciju vlakana tkanine i zadržati izvornu boju odjeće. Biser Dry Cleaning  nudi široki raspon usluga kako bi udovoljio svim potrebama svojih klijenata.

Usluga pranja i sušenja deka i jorgana je jedna od njih, pružajući temeljito čišćenje i osvježenje za teške i osjetljive tkanine koje se teže održavaju kod kuće.Također, čistionica nudi usluge čišćenja košulja, odijela, kostima, kaputa, haljina, mantila i jakni, što znači da se možete osloniti na njihovu stručnost kako biste vašu odjeću uvijek imali besprijekornom stanju.

Jedna od ključnih prednosti Biser Dry Cleaning je njihova sposobnost da pruže izvrsnu uslugu glačanja za sve vrste odjevnih predmeta. Bez obzira na vrstu materijala ili zahtjevnost dizajna, njihov profesionalni tim omogućiti će da vaša odjeća izgleda svježe i uredno.

Povodom otvaranja poslovnice Biser Dry Cleaning pripremio je popust od 20% na sve vrste usluge koje nudi. Sve što trebate učiniti je posjetiti njihovu novootvorenu poslovnicu u Stocu u Banovinskoj ulici i povjeriti svoju odjeću u sigurne ruke njihovih stručnjaka.

Radno vrijeme Biser 1 – dry cleaning poslovnice u Stocu je od ponedjeljka do petka od 7:30 do 15:30 sati i subotom od 7:00 do 12:00 sati.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete ih kontaktirati na brojeve telefona: 036/807-030 ili 063/800-500.

Facebook i instagram stranicu: Dry Cleaning Biser